Tgrt Haber
15 Nisan 2022 12:19 - Güncelleme : 15 Nisan 2022 13:19

Spor yapan öğretmen 80 kiloluk halterin altında kaldı: 5 kaburga kemiği kırıldı

Adana'da vücut geliştirme sporu yapan Türkçe Öğretmeni Görkem İkiz antrenman yaptığı esnada 80 kilogram ağırlığındaki halterin altında kaldı. O anlar ise güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. İkiz'in 5 kaburga kemiği kırıldı.

Editör: Murat Makas / Kaynak: İHA
Fotoğraf (İHA)
Fotoğraf (İHA)

13 Nisan Çarşamba günü akşam 22.45 sıralarında merkez Adana’nın Çukurova ilçesindeki bir spor salonunda olay meydana geldi. Uzun yıllardır vücut geliştirme sporu yapan Türkçe Öğretmeni Görkem İkiz (42)’in bench press yapmak için uzandığı sehpada elinden halter kaydı.

İkiz, 80 kilogram ağırlığındaki halterin altında kaldı. Spor salonu çalışanları ise hemen İkiz’in yardımına koşarak sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen ambulans genç adamı Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi’ne kaldırdı. Tedaviye alınan adamın 5 kaburga kemiğinin kırıldığı tespit edildi.

''KALBE SAPLANMA RİSKİ''

1 gece hastanede kalan adam daha sonra tedavisi evde devam edecek şekilde taburcu edildi. Görkem İkiz’in ölümden döndüğü o anlar ise güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Spor yapan öğretmen 80 kiloluk halterin altında kaldı: 5 kaburga kemiği kırıldı

İhlas Haber Ajansı’nın telefonla ulaştığı İkiz, “Elimde eldiven de varken bir anda bar kaydı ve göğsüme düştü. Doktorlar kaburgalarımın kalbime saplanma riski olabileceğini de belirtip ölümden döndüğümü söylediler. Herkesin çok dikkat etmesi gerek” diye konuştu.

Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...