Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
24 Haziran 2021 22:39

Husumetli iki grubun silahlı çatışması kanlı bitti

Adana’da aralarından husumet bulunan iki grup sokak ortasında silahlı çatışmaya girdi. Çatışmada 6 kişi yaralandı, 1 kişi ise yaralı olarak kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere karşın hayatını kaybetti.

Husumetli iki grubun silahlı çatışması kanlı bitti
Adana,silahlı çatışma

Adana’da sokak ortasında iki grup arasında çıkan silahlı çatışmada 1 kişi ölürken 6 kişi yaralandı. Polis olay yerinde yaptığı incelemelerde 50’in üzerinde boş kovan buldu.

5 DAKİKALIK ÇATIŞMA

Yüreğir ilçesine bağlı Ulubatlı Hasan Mahallesi’nde, daha önce birbirleriyle husumetli olan iki grup sokak ortasında bir anda kavga etmeye başladı. Kavga büyüyerek silahlı çatışmaya döndü.

Husumetli iki grubun silahlı çatışması kanlı bitti

Pompalı tüfekle ve tabancalarla her iki grup birbirlerine karşı defalarca ateş açtı. Yaklaşık 5 dakika boyunca birbirlerine ateş açan şüpheliler polislerin gelmesi üzerinden olay yerinden kaçtı.

YARALI KURTARILAMADI

Yaşanan çatışma sırasında, Sergen E., Ayaz G., Bülent G., Mert N., Serdal G., Fatih Yıldırım ve olayla alakası olmadığı halde ortada kalan kadın Özgür K. yaralandı. Yaralılar bölgeye sevk edilen sağlık ekiplerince Adana Şehir Hastanesi ve Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Eğitim ve Araştırma Balcalı Hastanesi'ne kaldırıldı.

Husumetli iki grubun silahlı çatışması kanlı bitti

Yaralılardan Fatih Yıldırım hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Fatih Yıldırım’ın cesedi otopsisi yapılmak üzere Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

BOŞ KOVANLAR

Olay yerine gelen polis ekipleri çatışmanın yaşandığı sokakta yaptığı çalışmada, pompalı tüfek ve tabancalara ait 50’in üzerinde boş kovan buldu. Kovanlarda delil çalışması yapıldıktan sonra detaylı incelenmek üzere emniyete götürüldü.

Husumetli iki grubun silahlı çatışması kanlı bitti

Olayda kullanılan bir pompalı tüfekte ele geçirildi. Kavga sırasında sokakta bulunan 4 araca çok sayıda mermi isabet etti. Polisin olayla ilgili incelemesi devam ediyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...