Tgrt Haber
13 Haziran 2021 18:13

Afganistan uyruklu şahıs gölette boğuldu

Sancaktepe’de serinlemek için gölete giren Afganistan uyruklu şahıs, arkadaşlarının 'daha ileri açılma' uyarısı dinlemedi. Gözden kaybolan şahsın, AFAD dalgıçları ve polis dalgıçlar tarafından göletten cansız bedeni çıkarıldı.

Afganistan uyruklu şahıs gölette boğuldu
Afganistan,,Sancaktepe,,Sancaktepe göleti,,boğulma

Sancaktepe’de serinlemek için gölete giren Afganistan uyruklu şahıs, boğularak hayatını kaybetti.

UYARIYI DİNLEMEDİ

Sancaktepe’de bulunan Aydos gölünde saat 15.30 sıralarında, Afganistan uyruklu Ahmet isimli şahıs 3 arkadaşıyla birlikte Aydos ormanına geldi. Sıcak havada serinlemek isteyen şahıs, 1 arkadaşıyla birlikte Aydos göletine girerken, arkadaşının 'daha ileri açılma' demesini dinlemeyerek gölün derinliklerine ilerledi.

GÖZDEN KAYBOLDU

Bir süre sonra arkadaşlarının gözden kaybolduğunu gören diğer Afganistanlı gençler polis, itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alırken, sağlık ekipleri hazır bekletildi.

CESEDİ SUDAN ÇIKARILDI

AFAD dalgıçları ve polis dalgıçlar gölete girerek genci aradı. Kısa süre sonra Ahmet isimli Afganistan uyruklu şahsın cesedi sudan çıkarıldı. Şahsın cesedi otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...