Tgrt Haber
10 Mart 2022 09:28 - Güncelleme : 10 Mart 2022 09:28

Aile faciası: Eşini ve çocuklarını öldürüp intihar etti

Beylikdüzü’nde cinnet getiren Bülent Aktaş, eşini ve 2 çocuğunu tabancayla öldürdükten sonra hayatına son verdi. Tanıdıkları herhangi bir ailevi problemleri olmadığını dile getirdi.

Editör: Anday Celayir / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Aile faciası: Eşini ve çocuklarını öldürüp intihar etti

Beylikdüzü’nde, eşini ve iki çocuğunu silahla vurduktan sonra intihar eden kişinin kişisel ya da ailevi herhangi bir sıkıntısı olmadığı öğrenildi. Olay yerinde yapılan incelemelerin ardından aile üyelerinin cansız bedenleri morga kaldırıldı.

ARKADAŞLARI ŞÜPHELENDİ

Akşam saatlerinde Beylikdüzü Yakuplu Mahallesindeki bir sitede, Ticaret Bakanlığı’nda gümrük memuru olarak çalışan Bülent Aktaş dün iş yerine gitmediği için, iş yeri arkadaşları durumdan şüphelendi. Sitede 4 katlı binanın 2’nci katında oturan Bülent Aktaş’ın evini kontrol eden site güvenliği ve iş arkadaşları kapının içeriden kilitli olduğunu tespit etti.

CANSIZ BEDENLERİ BULUNDU

Çilingir yardımıyla kapının açılmasıyla birlikte, Bülent Aktaş, eşi Kader Aktaş ve çocukları Mehmet Ali (4), Ömer Asil’in (2) cansız bedenleriyle karşılaşıldı. İhbar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Polis, bina sakinlerini dışarı çıkartarak binayı tamamen boşalttı. Çevrede güvenlik önlemi alan polis ekipleri, olayın yaşandığı dairede çalışma başlattı.

CİNNET GETİRDİ

Bülent Aktaş, cinnet getirerek eşi Kader Aktaş ile birlikte çocukları Mehmet Ali (4) ve Ömer Asil’i (2) kendi silahıyla vurduktan sonra intihar ettiği öğrenildi. Durumu haber alan yakınları ise sitedeki binanın önüne geldi. Polisin yaptığı incelemelerin ardından, evden çıkartılan 4 cansız beden cenaze aracına alınarak incelenmek üzere Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı.

HİÇ KİMSE BEKLEMİYORDU

Sitedeki komşulardan Meltem Şimşek, "Havaalanı gümrükte çalışıyordu arkadaşımın eşi. Biz de şok olduk. İki çocuğu vardı. Dün eşi evde önce küçük bebeğini ve kadını öldürdükten sonra intihar etmiş. 2-3 yıldır komşuyuz. Aralarında bir problem yoktu. İyi bir aileydi. Hiç kimse beklemiyordu" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...