Tgrt Haber
07 Temmuz 2021 14:16

Kızı ile iki torununu öldüren anneanne intihar girişiminde bulundu

Ankara’da cinnet getiren kadın, öz kızını ve torunlarını silahla vurarak intihara kalkıştı. İntihara kalkışan kadın ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılırken, 3 kişi olay yerinde hayatını kaybetti.

Kızı ile iki torununu öldüren anneanne intihar girişiminde bulundu
Mamak,cinayet,intihar

Ankara'nın Mamak ilçesinde Meyrem Atsak evine gittiği annesiyle şiddetli bir tartışma yaşadı. Tartışmanın büyümesi üzerine kavga çıktı. Kavga sırasında cinnet getiren anne, kızı Meryem Atsak ile birlikte, 2 torununu eşine ait ruhsatsız tabanca ile öldürdükten sonra yine aynı silahla intihar girişiminde bulundu. Hastaneye kaldırılan kadının sağlık durumunun ciddiyetini korduğunu öğrenildi.

TARTIŞMA KANLI SONA ERDİ

Meryem Atsak (23), biri 9 aylık, diğeri 3 yaşındaki iki çocuğuyla anne ve babasının yaşadığı Küçükkayaş Mahallesi'ndeki evine geldi. Atsak, burada annesi Ö.A. ile henüz belirlenemeyen nedenle tartıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine çıkan kavgada Ö.A, kızı Meryem Atsak, torunları 9 aylık Merve Atsak ve 3 yaşındaki Ömer İsmail Atsak'ı eşine ait ruhsatsız tabancayla ateş ederek öldürdü.

Aynı silahlı intihar girişiminde bulunan Ö.A, haber verilmesi üzerine bölgeye sevk edilen 112 Acil Servis ekiplerince Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Olay yerine gerine gelen cumhuriyet savcısı incelemelerini sürdürüyor.

Kızı ile iki torununu öldüren anneanne intihar girişiminde bulundu

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...