Tgrt Haber
14 Eylül 2021 17:40

Ailesinin terk ettiği gence arkadaşı sahip çıktı: İntiharın eşiğinden döndürdü

Adana'da ailesinin kendisini terk etmesi sebebiyle çatıya çıkarak intihar girişiminde bulunan 19 yaşındaki genci aşağı atlamaktan arkadaşı vazgeçirdi.

Ailesinin terk ettiği gence arkadaşı sahip çıktı: İntiharın eşiğinden döndürdü
intihar,,intihar girişimi,,adana,

Adana'nın Kozan ilçesinde ailesi tarafından terk edildiği için 10 katlı bir binanın çatısına çıkan genç, yürekleri ağza getirdi. Polislerin ikna edemediği genci arkadaşı ölümden vazgeçirdi.

Şevkiye Mahallesi eski tarihi Roma Köprüsü civarında bulunan 10 katlı apartmanın çatısına çıkan 19 yaşındaki O.S. isimli genç ayaklarını çatının boşluklarına bırakarak herkesi korkuttu. Haber verilmesi üzerine olay yerine sağlık, polis, Cankur ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ve cankur ekipleri şahsın atlama ihtimaline karşı hava yastığı açarken polisler genci ikna etmek için dakikalarca mücadele etti.

ARKADAŞINA SARILIP GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Polis ekipleri de çatıya çıkarak genci ikna etmeye çalıştı ancak başarılı olamadı. Olay yerine O.S.’nin arkadaşı olduğu öğrenilen aynı yaştaki N.G. geldi. Hem polis hem de arkadaşının ikna çabası sonucu oturduğu yerden kalkan O.S. arkadaşına sarılarak gözyaşlarına boğuldu.

Gencin hayatını kurtaran N.G., arkadaşı O.S'nin babası tarafından 10 yıl önce terk edildiğini annesinin evlenerek üvey babası ile Batman'a gittiğini ve öz oğlunu istememesi nedeniyle depresyona girdiğini iddia etti.

O.S. ifadesi alınmak üzere önce hastaneye daha sonra da emniyet müdürlüğüne götürüldü

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...