Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
15 May 2021 19:32

Ailesini rehin alan kişi, babasını öldürdü

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde, babasını öldüren, annesi ve 3 jandarmanın da aralarında olduğu 8 kişiyi silahla yaralayan şahıs, ailesini rehin aldı. Saldırgan, 2 buçuk saat süren çalışmayla etkisiz hale getirildi.

Ailesini rehin alan kişi, babasını öldürdü
Kocaeli,rehine krizi

Kocaeli’nin İzmit ilçesi Bayraktar köyünde, E.B. (33) isimli şahıs, babası Ali Bayram’ı silahla vurarak öldürdü. Yaşanan olayın ardından E.B. isimli şahıs ailesini evde rehin aldı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi.

YARALI ANNESİNİ DE REHİN ALDI

Olay yerine gelen jandarma ekiplerini gören şahıs ateş açmaya başladı. Kurşunların isabet ettiği 3 jandarma personeli yaralandı. Şahsın annesinin de arasında olduğu 5 vatandaş da vurularak yaralandı. Toplam 8 kişinin yaralandığı olayda, eli silahlı şahsın yaralı annesini de rehin aldığı öğrenildi.

Ailesini rehin alan kişi, babasını öldürdü

SALDIRGAN ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

Mahallede geniş güvenlik önlemi alan jandarma ekipleri, olay yerine giriş ve çıkışları kapattı. Olay yerine intikal eden Jandarma Özel Harekat ekipleri eve operasyon düzenledi. Gerçekleştirilen operasyonla E.B., yaklaşık 2 buçuk saat süren çalışma neticesinde etkisiz hale getirildi. Şahsın yaralı olan annesinin de kurtarıldığı öğrenildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...