Tgrt Haber
04 Aralık 2021 23:03

AK Parti eski Cizre ilçe başkanının kardeşi silahlı saldırıda öldü

Şırnak’ın Cizre ilçesinde eski AK Parti İlçe Başkanı Cihan Güven’in kardeşi ve Meman Aşireti Lideri Tahir Güven aracında uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybetti.

AK Parti eski Cizre ilçe başkanının kardeşi silahlı saldırıda öldü
AK Parti,Cizre,,şırnak,,ilçe başkanı,,kardeşi,,silahlı saldırı,

Şırnak’ın Cizre ilçesinde meydana gelen olayda iddialara göre, Mercan Sokak’ta plakası belirlenemeyen özel aracı ile giren Tahir Güven kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından silahlı saldırıya uğradı. Mahalle sakinleri silah sesi sonrası durumu ekiplere bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen güvenlik güçleri Mercansokak ve çevresinde güvenlik çemberi oluşturdu. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı müdahalede Güven’in olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi.

AK PARTİ’DE AKTİF OLARAK GÖREV ALMIŞTI

Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlatırken olayın terör saldırısı olup olmadığı ise araştırılıyor. Abisi Cihan Güven ile birlikte AK Parti İlçe Teşkilatında görev yapan Tahir Güven, AK Parti programlarında aktif bir şekilde rol almıştı. Güven, 15 Temmuz darbe girişiminden sonraki demokrasi nöbetlerinde de ön planda yer almıştı.

AK Parti eski Cizre ilçe başkanının kardeşi silahlı saldırıda öldü

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...