Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
19 Ekim 2021 08:47

Akdeniz'de Kaş açıklarında 6 büyüklüğünde deprem!

Son dakika haberi: Akdeniz'de, Antalya'nın Kaş ilçesi açıklarında 6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. AFAD, depremin Kaş'a 155 kilometre uzaklıkta olduğunu ve olumsuz bir ihbar alınmadığını açıkladı. Antalya Valisi Ersin Yazıcı ise şu ana kadar gelen bilgilere göre can ve mal kaybının olmadığını duyurdu.

Akdeniz'de Kaş açıklarında 6 büyüklüğünde deprem!
deprem,antalya,yunanistan,kaş

Sabah saatlerinde meydana gelen 6 büyüklüğündeki deprem dalga dalga yayıldı. Antalya'dan Yunanistan'a kadar hissedildi.

Antalya'da sabah saatler 8.32'yi gösterdiğinde yer 6 büyüklüğünde depremle sallandı. Kaş ilçesi açıklarında meydana gelen deprem Kumluca ilçesinde bir iş yerinin güvenlik kamerasına böyle yansıdı.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ve Vali Ersin Yazıcı şu ana kadar can ve mal kaybı bulunmadığını açıkladı. Kısa süreli paniğin ardında hayat normale döndü.

AFAD: OLUMSUZ İHBAR YOK

AFAD'dan yapılan açıklamada "Kaş ilçesi açıklarında meydana gelen deprem sonrası, an itibarıyla, olumsuz bir ihbarın bulunmadığı bilgisi alınmıştır." ifadelerine yer verildi. 

DENİZLİ’DE DE HİSSEDİLDİ

Akdeniz açıklarındaki deprem Denizli'de de hissedildi. Sabah işe giderken depreme yakalanan vatandaşlar kısa süreli panik yaşadı.

Akdeniz'de Kaş açıklarında 6 büyüklüğünde deprem!DEPREM YUNANİSTAN'I DA ETKİLEDİ

Deprem komşu ülke Yunanistan'ın Kerpe Adası açıklarında da hissedildi. Atina Ulusal Gözlemevi tarafından yapılan açıklamada depremin Kerpe Adasının 127 kilometre güneydoğusunda meydana geldiği belirtildi. Uzmanlar bölgedeki depremin geniş sismik bir etkisi olduğunu doğrularken tsunami veya artçı sarsıntı beklenmediği belirtildi.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...