Tgrt Haber
13 Kasım 2021 13:23

Akıl almaz olay: Üzerine 10’uncu kattan kadın düştü, gözünü hastanede açtı

Elazığ'da yabancı uyruklu bir kadın, 10'uncu kattan atladı. Yoldan geçen Vedat Güven’in üzerine düştü. Tedavisi süren Güven, “Kadın tepeden başıma düşmüş, gözümü açtım hastanedeyim. Hiçbir şey hatırlamıyorum” o anları anlattı.

Akıl almaz olay: Üzerine 10’uncu kattan kadın düştü, gözünü hastanede açtı
elazığ,,hastane,,kadın,,ölüm,

Elzaığ’da yolda yürüyen bir adamın başına 10. kattan kadın düştü. Olayda adam da kadın da yaralandı. Gözünü hastanede açan Vedat Güven ise yaşananları “Kadın tepeden başıma düşmüş, gözümü açtım hastanedeyim. Hiçbir şey hatırlamıyorum” sözleriyle anlattı.

KENDİNİ BOŞLUĞA BIRAKTI, ADAMIN ÜZERİNE DÜŞTÜ

Olay, Elazığ’da meydana geldi. 10’uncu katta bulunan bir kafenin terasında oturan yabancı uyruklu kadın, telefonla konuştuktan sonra kendini boşluğa bıraktı. Caddede yürüyen Vedat Güven’in üzerine düştü. Olayda her ikisi de ağır yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Kadın tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Akıl almaz olay: Üzerine 10’uncu kattan kadın düştü, gözünü hastanede açtı

“TEPEDEN BAŞIMA KADIN DÜŞMÜŞ”

Hastanede tedavisi süren Vedat Güven ise o anları anlattı.

İnşaattan çıktığını ve çocuklarının istediği şeyi alıp eve doğru yol aldığını hatırladığını belirten Vedat Güven, “Olayı da hatırlamıyorum. Kafeden kadın üzerine düşmüş diyorlar. Benim üzerime mi düştü, yere çarpıp oradan mı geldi ya da sağa sola mı çarptı bilmiyorum. Hiçbir şey hatırlamıyorum. Aklıma bir şey gelmiyor. Kadın tepeden başımı düşmüş. Ama nasıl düştü nasıl oldu bilmiyorum.” dedi.

Yaşadığı şoku hala atlatamayan Güven’in tedavisi sürüyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...