Tgrt Haber
24 Kasım 2021 12:41

Akıllara durgunluk veren olay: Kundaktaki kızını öldürmek istedi, paylaşımları dehşete düşürdü

Yalova’da eşine ve çocuklarına şiddet uygulayan bir baba yeni doğan 13 günlük kızını mamasına karınca ilacı katarak öldürmek istedi. Annenin şikayeti üzerine tutuklanan şahsın kızıyla ilgili yaptığı paylaşımları ise okuyanları dehşete düşürdü.

Akıllara durgunluk veren olay: Kundaktaki kızını öldürmek istedi, paylaşımları dehşete düşürdü
yalova,,şiddet,,çocuğa şiddet,,kadına şiddet,,cinayete teşebbüs,

Yalova’da 9 Kasım 2021’de akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Şiddetli geçimsizlik yaşayan Türkan O. ile S.O. çiftinin üçüncü çocukları dünyaya geldi. Yeni çocuklarından sonra Türkkan O. çocuklarına ve kendisine şiddet uyguladığı gerekçesiyle kocası hakkında mahkemeden koruma kararı aldırdı. Ayrıca kocasının 13 günlük bebeği E.E.O.’nun mamasına zehir koyarak öldürmek istediğini iddia eden Türkan O. yeni bebekleri doğduğundan beri kocasının moralinin çok bozuk olduğunu, bu durumu sosyal medya hesaplarından da dile getirerek isyan ettiğini söyledi. 

ÇOCUĞUNUN MAMASINA ZEHİR KATTI

Kocasının şüpheli davranışları olduğunu vurgulayan 3 çocuk annesi, “Bir gün kızımız mamasını yemek istemedi. Ben de şüphelendim büyük kızım mamayı satın aldığımız eczaneye götürdü. Eczacı mamayı incelerken bunun içine bir şey karıştırıldığını söyledi. Kızım da ağlayarak beni arayıp durumu anlattı.” dedi. Mamanın içine bir şey katıldığını öğrendikten sonra emniyete ihbarda bulunduğunu belirten kadın, “Ambulansla çocuğum hastaneye kaldırıldı ve bir gece yoğun bakım ünitesinde tedavi gördü. Ertesi gün çocuğumu bana teslim ettiler. Çok şükür durumu şu an iyi” diye konuştu.

Akıllara durgunluk veren olay: Kundaktaki kızını öldürmek istedi, paylaşımları dehşete düşürdü

SORGUDA SUÇUNU İTİRAF ETTİ

Eşinin emniyette sorguda suçunu itiraf ettiğini belirten anne yaşadığı dehşeti anlattı: Bizi emniyete götürüp sorguya aldılar. İfadesinde eşim suçunu kabul etti. Sarhoş olduğundan dolayı yaptığını itiraf etti. En ağır cezayı almasını istiyorum. Benim ve çocuklarımın yaşadığı şiddetten bunaldım bıktım artık. Daha önceden de çocuklarıma şiddet uyguladı.

Akıllara durgunluk veren olay: Kundaktaki kızını öldürmek istedi, paylaşımları dehşete düşürdüBabası tarafından zehirlenen bebek

SOSYAL MEDYA PAYLAŞIMLARI DEHŞETE DÜŞÜRDÜ

Cezaevine girdikten sonra kocasının yaptığı “Tam rahat edelim derken çocuk ayak bağı gibi dolandı ayaklarıma. Aldık başa belayı” , “40'tan sonra bulduk belayı” gibi paylaşımlarını görünce şoke olduğunu belirten Türkan O., eşinin paylaşımları da Cumhuriyet Savcılığına ilettiğini söyledi.

"NASIL BİR CANİLİKTİR?"

Olayın başından sonuna kadar ablasının yanında olduğunu belirten bebeğin dayısı Bayram A. ise, “Gördüklerim duyduklarım inanması çok zor. İnsanın yapacağı bir şey değil. 2 karış bebekten ne istenir? Nasıl bir caniliktir? En ağır cezayı almalı” diye konuştu.

Akıllara durgunluk veren olay: Kundaktaki kızını öldürmek istedi, paylaşımları dehşete düşürdüZehirlenen kızın annesi Türkan O. ve bebeğin dayısı Bayram A.

KIZININ YEMEĞİNE KARINCA İLACI KOYMUŞ

Tutuklanan S.O’nun ifadesinde 3. çocuğa bakmaya maddi güçlerini olmadığını, bu yüzden çocuğu aldırmak istediklerini ama maddi yetersizlik nedeniyle aldıramadıklarını belirterek bunalım girdiğini söylediği öğrenildi. Ayrıca baba S.O’nun ifadesinde yeni doğan kızının mamasına alkollüyken bir kaşık karınca ilacını koyduğunu ve evden ayrıldığını söylediği öğrenildi.

Akıllara durgunluk veren olay: Kundaktaki kızını öldürmek istedi, paylaşımları dehşete düşürdüAkıllara durgunluk veren olay: Kundaktaki kızını öldürmek istedi, paylaşımları dehşete düşürdü

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...