Tgrt Haber
15 Nisan 2019 20:22

Akıllara durgunluk veren olay! Timsahın karnından çıkanlar şoke etti

Akıllara durgunluk veren olay Zimbabve'de yaşandı. Sosyal medyada yayılan bu görüntüler dünyayı ayağa kaldırdı. Görenleri dehşete düşüren o görüntüler milyonlarca kez izlendi. Köylüler günlerdir kaybolan çocuğu bulmak için köyün her yerini aradı. Acı gerçek köylüler tarafından yakalanan timsahın midesinden çıktı.

Akıllara durgunluk veren olay! Timsahın karnından çıkanlar şoke etti
timsah,,zimbambve,

Afrika ülkesi Zimbabve'de bir kasabada yaşanan olay herkesi şoke etti. Köylülerin şüphelendiği timsahın içini açınca gördükleri manzara karşısında şoka uğradılar!

Köylüler bir çocuğa saldırıp öldürdüğünden şüphelendikleri timsahı avlamayı başardı.

Dev timsahın karnını keserek içine baktıklarında ise korkuları gerçek oldu.

Timsahın karnında öldürdüğü çocuğun kalıntıları bulunuyordu.

Ülkede yaşanan yoğun yağışlar nehirlerin taşmasına neden olmuş ve bu nehirlerde yaşayan timsahlarda civar köylerde yaşayan köylülere saldırmaya başlamıştı.

Timsahların yoğun yağışlar sonrası köylerin içlerine kadar girdikleri ve bu saldırıları gerçekleştirdikleri biliniyor. Korunmasız küçük çocuklar bu konuda en çok tehlike altında olan grup.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...