Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
26 Nisan 2021 06:47

Akrabalar arasında satırlı ve bıçaklı kavga: 2 yaralı, 10 gözaltı

Karaman’da iki hurdacı grup arasında çıkan satırlı ve bıçaklı kavgada 2 kişi yaralanırken, 10 kişi gözaltına alındı.

Akrabalar arasında satırlı ve bıçaklı kavga: 2 yaralı, 10 gözaltı
karaman,,kavga,

Olay akşam saat 22.00 sıralarında Hamidiye Mahallesi’nde bulunan Yeni Sanayi Sitesi 737. Sokak içerisinde yaşandı. Akraba oldukları ileri sürülen hurdacı iki gurup arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma başladı.

Bir süre sonra tartışma iki taraf arasında bıçaklı ve satırlı kavgaya dönüştü. O sırada sanayi içerisinde devriye atan polis ekibinin kavganın üzerine denk gelmesi sonucu adrese takviye polis ekipleri istendi. Satır ve bıçak kullanılan kavgada 2 kişi, darp sonucu yaralandı. Kavgaya karıştığı tespit edilen 10 kişi, olay yerine takviye olarak gelen diğer polis ekipleri tarafında gözaltına alındı. Yaralı 2 kişi ise çağrılan ambulansla Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Polis kavgaya karıştığı belirlenen toplam 12 kişiye "sokağa çıkma yasağını ihlal etmek ve sosyal mesafe kurallarına uymamaktan ceza işlem uygulandı.
Kavgayla ilgili ise soruşturma başlatıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...