Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
16 Temmuz 2021 22:54

Aksaray'da zincirleme kaza! Ölü ve yaralılar var

Aksaray'da 3 otomobilin karıştığı zincirleme trafik kazasında otomobiller hurdaya döndü. İlk belirlemelere göre feci kazada 2 kişi yaşamını yitirdi, 3'ü ağır 6 kişi yaralandı.

Aksaray'da zincirleme kaza! Ölü ve yaralılar var
kaza,trafik

Aksaray'da akşam saatlerinde meydana gelen trafik kazası sonucu ortalık kan gölüne döndü. Düğün konvoyunu sollamaya çalışan otomobil, konvoydaki 2 araca çarptı.

KONVOYU SOLLAMAK İSTERKEN FACİAYA YOL AÇTI

Yeşilova'dan Aksaray istikametine seyreden gurbetçi ailenin bulunduğu Ali İhsan Çomuk (57) idaresindeki otomobil, Aratol Mahallesi istikametine gitmekte olan düğün konvoyundaki araçları sollamak istedi. Sollama esnasında sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil, düğün konvoyunda seyreden Yasin S. (20) yönetimindeki otomobille çarpıştıktan sonra savrularak aynı konvoydaki Burak A. (21) yönetimindeki otomobile çarptı.

Aksaray'da zincirleme kaza! Ölü ve yaralılar var

ÖLÜ VE YARALILAR VAR

Kazanın etkisiyle konvoydaki 2 otomobil yol kenarındaki tarlaya savruldu. Yol ortasına savrulan diğer otomobil de hurdaya döndü. Kaza sonucu 68 KL 339 plakalı otomobilin sürücüsü Ali İhsan Çomuk ve aynı araçta yolcu olarak bulunan Gönül Bildirici (53) araç içerisinde sıkışarak olay yerinde hayatını kaybederken, diğer 2 aracın sürücüsü ve araçlarda yolcu olarak bulunan Elmas Ç. (55), Osman B. (55), Hüseyin B. (26) ve Ahmet A. (20) yaralandı. Konvoyda bulunan diğer araç sürücüleri durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi.

Kaza sonrası olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Hastanede tedavi altına alınan yaralılardan Elmas Ç., Osman B. ve Hüseyin B.'nin sağlık durumunun ağır olduğu öğrenilirken, polis kazaya ilişkin soruşturma başlattı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...