Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
13 Temmuz 2021 22:33

Bağcılar'da kan donduran alacak verecek cinayeti

Bağcılar’da alacak verecek meselesi yüzünden tekstil atölyesi sahibi, atölyeye çağırdığı restoran sahibi kardeşlerden birini çekiçle, diğerini de tabancayla vurarak öldürürken, arkadaşlarını ise çekiçle ağır yaraladı. Öldürdüğü şahısların ellerini bağlayıp halıya saran cani, kaçarak kayıplara karıştı.

Bağcılar'da kan donduran alacak verecek cinayeti
Bağcılar,cinayet

Bağcılar’da tekstil atölyesi sahibi alacak verecek meselesi nedeniyle restoran sahibi kardeşlerden birini çekiçle, birini tabancayla öldürdü, arkadakşarını ağır yaraladı. Katil öldürdüğü ve yaraladığı şahısların ellerini bağlayıp, halıya sardı.

Öğle saatlerinde Bağcılar’da, bir binanın alt katında restoran işleten Osman T., Mehmet T. kardeşler ile binanın üst katında tekstil atölyesi işleten kimliği belirsiz şahıs arasında alacak verecek meselesi yüzünden tartışma çıktı. Bir süre sonra iflas eden tekstil atölyesi sahibi, atölyeye gelerek restoran işleten kardeşleri teker teker yukarıya çağırmaya başladı.

BİRİ ÇEKİÇLE, BİRİNİ SİLAHLA ÖLDÜRDÜ

Kimliği belirsiz tekstil atölyesi işleten şahıs, alacak verecek meselesini konuşmak için restoran işleten Osman T.’yi atölyeye çağırdı. Burada tekstil atölyesi sahibi, Osman T.’yi çekiçle vurarak öldürdü. Cani, Osman T.’nin ellerini bağlayıp, başına poşet geçirdikten sonra halıya sararak, bu defa kardeşlerden Mehmet T.’yi çağırdı. Mehmet T., tekstil atölyesinin sahibinin çekiçle saldırması üzerine kaçmaya çalıştı.

Tekstil atölyesi sahibi yanında getirdiği tabancayı çıkartarak Mehmet T.’yi de vurarak öldürdü.

KARDEŞLERİN ARKADAŞINI AĞIR YARALADI

Mehmet T.’yi de öldüren tekstil atölyesi sahibi, bu defa da Volkan Ç.’yi çağırdı. Atölyeye çıkan Volkan Ç.’ye de cani, çekiçle saldırdı. Bunun üzerine pencereye çıkan Volkan Ç., çevreye bağırarak polisi aramalarını istedi. Tekstil atölyesi sahibi, Volkan Ç.’yi de tabancayla vurarak olay yerinden kaçtı.

İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri kaçan şahsı yakalamak için çalışma başlatırken, sağlık ekipleri ise yaralı Volkan Ç.'yi hastaneye kaldırdı. Atölyede inceleme yapan polis öldürülen kardeşleri elleri bağlı, kafasına poşet geçirilip halıya sarılı bir şekilde buldu. Polis ekipleri kaçan şüpheli şahsı yakalamak için geniş çaplı araştırma başlattı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...