Tgrt Haber
25 Ağustos 2019 15:42

Alanya'da kimliği belirsiz erkek cesedi kıyıya vurdu

Antalya'nın Alanya ilçesindeki sahilde 50'li yaşlarda olduğu tahmin edilen erkek cesedi bulundu. Üzerinden kimlik çıkmayan cesedin, 20 Ağustos günü Mersin'in Anamur ilçesinde, denize girip kaybolan Ayhan Şeker'e (49) ait olabileceği düşünülüyor.

Alanya'da kimliği belirsiz erkek cesedi kıyıya vurdu
alanya,ceset

Alanya'da, dün akşam saatlerinde, Okurcalar Mahallesi'ndeki sahilde bir kişinin hareketsiz yattığını görenler jandarma ve sağlık ekipleri haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerince yapılan kontrolde bu kişinin öldüğü belirlendi. Jandarma ekiplerince yapılan incelemede 50 yaşlarında bir erkeğe ait olduğu belirlenen cesedin üzerinden kimlik çıkmadı. Ceset, savcılık incelemesinin ardından Alanya Belediyesi Mezarlığı morguna konuldu. Ceset daha sonra otopsi ve kimlik tespiti için Antalya Adli Tıp Kurumu'na sevk edildi.
Öte yandan, olayla ilgili çalışma başlatan jandarma ekiplerinin, cesedin, 20 Ağustos günü, Mersin'in Anamur ilçesinde plajda denize girip, kaybolan iki arkadaştan Ayhan Şeker'e ait olabileceğini değerlendirdiği öğrenildi. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...