Tgrt Haber
18 Ekim 2021 21:38

Alev alev yanan tüpü sırtına alıp çıkardı! Kahraman ilan edildi

Meksika’nın başkenti Mexico City’de bir restoranda çıkan yangında, olası bir faciayı önlemek için itfaiyeci alev alan tüpü sırtına alarak binanın dışına çıkardı. O anlar kameralara saniye saniye yansıdı.

Alev alev yanan tüpü sırtına alıp çıkardı! Kahraman ilan edildi
Meksika,Yangın,İtfaiye

Meksika’nın başkenti Mexico City’de bir restoranda çıkan yangın paniğe neden oldu. Dükkanda bulunan tüpün alev almasıyla çevredeki vatandaşlar hemen durumu itfaiye ekiplerine bildirdi

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangın söndürme çalışmaları sırasında alev alan tüp gazı fark ederek, tüpü patlama riskine karşı binanın dışına çıkarmaya karar verdi. İtfaiyecilerden biri, iş yerinin içine girerek yanan tüp gazı sırtına alarak dışarı çıkardı. Ardından ekip arkadaşları tüpe su ve köpük ile müdahale etti. Tüp gaz itfaiyecilerin cesareti ve gayretli çalışması ile patlamadan söndürüldü.

O BİR KAHRAMAN!

Olayın görüntülerini izleyenler faciayı önlemek için hayatlarını tehlikeye atan itfaiyecileri takdir ederken, bazıları tüpün her an patlayabileceğini belirterek tüpü taşıyan itfaiyeciyi kahraman olarak nitelendirdi.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...