Tgrt Haber
13 Temmuz 2019 14:20

Alevler binayı sardı! Vatandaşlar merakla izledi

Sivas’ın en işlek caddelerinden biri olan Atatürk Caddesi'nde bir apartmanda çıkan yangın kısa sürede söndürülürken, vatandaşların çalışmaları merakla izlemesi dikkat çekti.

Alevler binayı sardı! Vatandaşlar merakla izledi
sivas,yangın,vatandaşlar

Sivas’ın en işlek caddelerinden biri olan Atatürk Caddesinde bir apartmanda çıkan yangın paniğe neden oldu.

REKLAM PANOSU ALEV ALDI

İddiaya göre yangın Atatürk Caddesinde saat 11.30 sıralarında meydana geldi. Yangın cadde üzerinde bulunan 8 katlı bir apartmanın yan cephesinde bulunan reklam panosunun alev almasıyla başladı.

Alevler binayı sardı! Vatandaşlar merakla izledi

İTFAİYE KISA SÜREDE SÖNDÜRDÜ

İzmaritin neden olduğu düşünülen yangın hızla büyüyerek apartmanın girişinde bulunan marketin tentesine sıçradı. Yangını gören vatandaşlar durumu polis ve itfaiye ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen Sivas Belediyesine ait itfaiye ekipleri kısa sürede yangını söndürdü.

Alevler binayı sardı! Vatandaşlar merakla izledi

VATANDAŞ MERAKLA İZLEDİ

Apartmanda maddi hasar meydan geldi. Öte yandan meraklı vatandaşların yangını izlemesi dikkat çekti. Polis yangın ile ilgili inceleme başlattı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...