Tgrt Haber
03 Ocak 2022 14:42

Alkol içip mahalleliyi ayağa kaldırdı: Sokaktaki araçların camını kırdı

İstanbul Küçükçekmece’de yabancı uyruklu bir şahıs birlikte alkol aldığı ev arkadaşıyla kavga edince sinirlerine hakim olamayıp dışarı çıktı. Sonrasında 6 aracın camını kaldırım taşıyla kıran şahıs güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi.

Alkol içip mahalleliyi ayağa kaldırdı: Sokaktaki araçların camını kırdı
İstanbul,,Küçükçekmece,,Alkol,

İstanbul Küçükçekmece’de ev arkadaşıyla birlikte alkol içmeye başladı. Bir süre aralarında bilinmeyen bir nedenden dolayı tartışma kısa sürede yerini kavgaya bıraktı.

BÜYÜK ÇAPTA ZARAR VERDİ

Sinirlerine hakim olmayan yabancı uyruklu şahıs, kaldırım taşıyla park halinde araçların camlarını kırmaya başladı. Sokaktaki 6 araca büyük çapta zarara veren şahıs olay yerinden bir süre sonra kaçtı. 
Saldırgan olay yerinden kaçarken ev arkadaşı mahalle sakinleri tarafından yakalandı. Yaşananlar kameralara saniye saniye yansıdı.

"SADECE BENİM ARACIMDA 1500 LİRA ZARAR VAR"

Yaşananları anlatan mahalle sakini Erdem Kaya “Alkollü olan şahıslar sokağımızdan geçerken araçlarımızın camlarını kırdılar. Benim aracımla birlikte 6 aracın camı kırıldı. Şahıslar ne oldu bilmiyorum. Sadece benim aracımda 1500 lira zarar var. Orada bir de otobüs vardı onun zararı daha büyük bütün camlarını kırmış” diye konuştu.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...