Tgrt Haber
18 Temmuz 2021 11:58

Alkollü kadın sürücü terör estirdi, tehditler savurdu

İstanbul Esenyurt’ta otomobil ile kaza yapan alkollü sürücü, polis ve bekçilere zor anlar yaşatırken etrafa tehdit savurdu.

Alkollü kadın sürücü terör estirdi, tehditler savurdu
Esenyurt,alkollü sürücü

İstanbul Esenyurt’ta E-5 karayolu Esenyurt Gökevler Mahallesi mevkiinde yaşanan kazada S.Y. isimli kadın, seyir halindeyken başka bir otomobile çarparak kaza yaptı. Devriye atan bekçiler kazaya müdahale etmek istedi ancak alkollü kadın tavırları nedeniyle zor anlar yaşattı. Bekçiler alkollü kadın sürücü ile başa çıkamayınca durumu polis ekiplerine bildirdi. Kimliğini vermemek için direnen kadın, arabasına binip olay yerinden uzaklaşmaya çalıştı. Bekçilere ve polis ekiplerine karşı direnen kadın küfürler edip, tehditler savurdu. 

ADIN NE SORUSUNA ‘CEHENNEMİN DİBİ’ CEVABINI VERDİ

Kimlik soran bekçiye “Sen kimsin” diyerek tepki gösteren ve hakaret eden S.Y., alkollü olmadığını savunarak aracına bindi. Bu esnada GBT yapmak isteyen bir bekçinin "Adınız ne?" sorusuna “Cehennemin dibi” cevabını veren S.Y, yeniden hakaret etmeye başladı. Uyarılara rağmen aracından inmeyen kadın, bu sefer de otomobilinin anahtarını alan bekçinin üzerine yürüdü. Bekçinin defalarca adını ve soyadını sorduğu kadın, kimlik kontrolü de yapmak istedi. Polis ekiplerinin gelmesi ile S.Y.'ye alkol kontrolü yapıldı. Yapılan kontrollerde kadının 2.61 promil alkollü olduğu ortaya çıktı. Kendisine soru soran gazetecilere de saldıran alkollü sürücü, polis ekipleri tarafından sakinleştirildi. 

Alkollü kadın sürücü terör estirdi, tehditler savurdu

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...