Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
06 Nisan 2022 11:41 - Güncelleme : 06 Nisan 2022 16:24

Alkollü sürücü dehşet saçtı: 4 aracı hurdaya çevirdi

Tekirdağ’da alkollü bir sürücü park halinde 4 araca çarparak hurdaya çevirdi. Olay kameralara saniye saniye yansırken, kaza sonrası mahalleli sokağa döküldü.

Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde meydana gelen olayda, tehlikeli bir şekilde seyir halinde olan M.S idaresindeki otomobil, sürücüsünün hakimiyetini kaybetmesi sonucu park halindeki araçlara çarptı. Akşam saatlerinde meydana gelen kaza sonrası mahalleli sokağa dökülürken, otomobilin çarptığı 4 araç hurdaya döndü.

ALKOLLÜ ÇIKTI, EHLİYETİNE 2 YIL EL KONULDU

Polis tarafından yapılan kontrollerde alkollü olduğu ortaya çıkan M.S.’nin ehliyetine 2 yıl el konuldu. M.S.’nin 2018 yılında da alkollü araç kullandığı gerekçesiyle ehliyetine el konulduğu öğrenildi.

“EYVAH EYVAH VURDU”

Kaza anları ise bir vatandaşın kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde aracın sağa sola savrularak seyrettiği anlar yer alırken, kaydı alan kişinin “Vuracak bir yere” demesi yer aldı. Bu sırada yolcu koltuğundaki kadının “Eyvah eyvah vurdu” dediği de görüntülerde duyuldu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...