Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
25 May 2022 11:00 - Güncelleme : 25 May 2022 11:06

Alkollü sürücü kendisine çarpan sürücünün otomobiline taşla saldırdı

Beylikdüzü’nde alkollü bir kadın, maddi hasarlı kaza sonrasında ortalığı birbirine kattı. Kendisine çarpan vatandaşın aracına taşla saldıran öfkeli sürücü, dakikalarca küfürler savurup bağırdı.

Editör: Anday Celayir / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
beylikdüzü,kaza
Kadın sürücü, kaza yaptığı vatandaşa küfür ve tehditler savurdu.

Beylikdüzü’nde alkollü kadın kaza yaptığı araca taşla saldırdı. Yaşanan o anlar ise çevredeki vatandaşların cep telefonu kamerasına yansıdı.

ORTALIĞI BİRBİRİNE KATTI

Geçtiğimiz günlerde Beylikdüzü Yakuplu Mahallesi Hürriyet Bulvarı’nda gerçekleşen maddi hasarlı trafik kazası sonrasında alkollü olduğu iddia edilen bir kadın, ortalığı birbirine kattı. Kendisine çarpan vatandaşın kaçmak istemesine sinirlenen kadın, aracın önünü keserek taşla saldırdı.

ÇAREYİ KAÇMAKTA BULDU

Defalarca yerden aldığı taşı araca fırlatan kadın, kaza yaptığı vatandaşa küfür ve tehditler savurdu. Neye uğradığını şaşıran sürücü çareyi kaçmakta bulurken, yaşanan o anlar çevredeki bir vatandaşların cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...