Tgrt Haber
21 Ağustos 2021 08:00

Almanya’daki babaları sırra kadem bastı

Almanya’da çalışan babalarına 22 gündür hiçbir şekilde ulaşamayan Elazığ'daki kızları, hayatından endişe duydukları için devlet büyüklerinden yardım istiyor.

Almanya’daki babaları sırra kadem bastı
almanya,,baba,,elazığ,

Almanya’da 17 senedir döner ustası olarak çalışan üç çocuk babası Tekin Yılmaz’ın (49) Elâzığ’da yaşayan kızları, 22 gündür babalarından haber alamıyor.

Babasının arkadaşlarına ulaşan ve tüm yöntemleri deneyen kızları bir sonuç elde edemedi. Hem Alman hem de Türk müşterileri tarafından sevilen babasının uzun süre kayıp olmasının kendilerini endişelendirdiğini ifaden eden Aylin Yılmaz “Biz normalde babamla her akşam konuşuruz. 22 gündür bizi aramıyor, telefonu kapalı biz de ona ulaşamıyoruz. Babam her yaz gelirdi, bu yaz tatilinde ise tarih belli değildi. O yüzden sürpriz yapıyor, yolda zannettik. Ancak telefonu tamamen kapalı olunca başına bir iş geldiğini anladık” dedi.

Almanya’daki babaları sırra kadem bastı

En son 30 Temmuz’da babasıyla mesajlaştığını belirten Yılmaz “2 Ağustos’tan itibaren iletişimimiz kesildi. Benim babam tartışmaya giren bir insan bile değil. Çevresi tarafından sevilen birisi. Babamı kriminal polisin aradığı söyleniyor ama biz buradaki devlet büyüklerinden de yardım istiyoruz” dedi

Almanya’daki babaları sırra kadem bastı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...