Tgrt Haber
19 Ocak 2022 10:46

Ameliyata 55 kilo girdi 45 kilo çıktı, doktorlar bile şaşkına döndü

Samsun’da 29 yaşındaki kadın nefes almakta zorlandığı için gittiği hastanede, kadının karnında oluşan kitleyi gören doktorlar şaşkınlığını gizleyemedi. Ameliyata 55 kilo giren genç kadın operasyondan sonra hastaneden 44 kilo olarak çıktı.

Ameliyata 55 kilo girdi 45 kilo çıktı, doktorlar bile şaşkına döndü
Samsun,Ameliyat,Doktor

Samsun’da Gürcistan vatandaşı Nino Epimkova, karnında oluşan ve gün geçtikçe nefer almasını zorlaştıran şişlikten kurtulmak için hastaneye gitti. 

10 KİLO KİTLE ÇIKARILDI

Doktorlar bile gördükleri manzara karşısında şaşkınlığını gizleyemezken, genç kadın hemen ameliyata alındı. Karnında oluşan kitle nedeniyle 55 kilo ağırlığına ulaşan kadın, 1,5 saat süren ameliyattan 44 kilo olarak çıktı. Yapılan operasyonla kadının karnında oluşan 10 kilo 470 gram ağırlığındaki kitle çıkarıldı.

Ameliyata 55 kilo girdi 45 kilo çıktı, doktorlar bile şaşkına döndü
Karnında oluşan kitle nedeniyle 55 kilo ağırlığına ulaşan kadın, 1,5 saat süren ameliyattan 44 kilo olarak çıktı.

“ÇOK ZOR NEFES ALIYORDUM”

Taburcu olmadan önce açıklamalarda bulunan ve kendini çok rahat hissettiğini ifade eden Nino Epimkova, “Hastaneye başvurduğumda karnım çok şişti. Ağrı ile birlikte çok zor nefes alıyordum. Karnım aşırı büyüyünce operasyon kararı aldık. Özellikle son günlerde karnın aşırı şişmeye başladı. Karnımdaki kitleyi ilk aşamada hissetmiyordum. Kitle son 3 ayda çok hızlı bir büyüme gerçekleştirdi. Ameliyat sonrası her şey çok yolunda gidiyor. Kendimi çok iyi hissediyorum” diye konuştu.
Nino Epimkova, taburcu olarak ülkesine döndü.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...