Tgrt Haber
13 Ekim 2021 14:23

Amerikalı turist otel çalışanını dövdü

İstanbul’da Amerikalı bir turist kaldığı otelin çalışanını sokak ortasında dövdü. Ortalığı birbirine katan turist resepsiyonun bilgisayarını kırdı, çalışanı yerden yere sürükledi.

Amerikalı turist otel çalışanını dövdü
istanbul,,darp,,kavga,,otel,,turist,

İstanbul’da bir otelde kalan Amerikalı turist otel çalışanını yerden yere sürükleyerek sokak ortasında darp etti, resepsiyonun bilgisayarını kırdı. O anlar kameraya yansıdı.

KALDIĞI OTELİ BİRBİRİNE KATTI, ÇALIŞANI DÖVDÜ

Olay, geçtiğimiz cumartesi günü sabah saatlerinde Şişli Nişantaşı’nda bir otelde yaşandı. Amerikalı turist Edward W. kaldığı otelin resepsiyonundaki bilgisayarı yere atıp kırdı. Daha sonra ise turist ile otel çalışanı Şenol K. arasında tartışma çıktı. İkili arasındaki tartışma kavgaya dönüşünce otel çalışanı sokağa kaçtı. Ancak turist çalışanı yakalayıp yerde sürükledi. Kavgayı gören çevredeki esnaf olaya müdahale etmek istedi. Ancak esnafın çabası sonuç vermedi.

TURİST SERBEST KALDI

Turist ile otel çalışanı arasındaki kavga ise cep telefonu kamerasına yansıdı. Kavga ihbarının üzerine polis ekipleri olay yerine geldi. Emniyete götürülen Amerikalı turist Edward W. İşlemlerinin ardından serbest bırakıldı.

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...