Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
20 Kasım 2021 22:43

Ankara Polatlı'da şiddetli patlama: Yaralılar var

Ankara'nın Polatlı ilçesinde bir gecekonduda çıkan yangının ardından tüp patlaması meydana geldi. Alevlerin sardığı evden 2 kişi yaralı kurtarılırken, itfaiye ekipleri yangını kontrol altına aldı.

Ankara Polatlı'da şiddetli patlama: Yaralılar var
ankara,patlama,doğal gaz

Ankara'da hafta içi Etimesgut ilçesinde 3 katlı bir binada doğal gaz sebebiyle meydana gelen ve 2 kişinin ölümüne neden olan patlamadan sonra bir patlama haberi daha geldi. Bu kez Polatlı ilçesindeki bir binada patlama olduğu ve çıkan yangında 2 kişinin yaralandığı öğrenildi.

ARAZİDEKİ YANGIN GECEKONDUYA SIÇRADI

Polatlı ilçesinde Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'ne bağlı Esen Sokak'taki otluk alanda çıkan yangın, o bölgede bulunan bir gecekonduya sıçradı. Yangının sıçradığı gecekonduda tüp patlayınca evi alevler sardı.

Ankara Polatlı'da şiddetli patlama: Yaralılar varAnkara Polatlı'daki bir gecekonduda çıkan yangın

Çevredeki vatandadaşların ihbarı üzerine olay yerine sevk edilen itfaiye ekipleri, evde bulunan İ.G. ve F.G. adlı şahısları yaralı olarak kurtardı. Yaralılar ambulansla hastaneye kaldırılıp tedavi altına alınırken, itfaiye ekipleri ise kontrol altına aldıkları yangını soğutma çalışmaları başlattı.

ANKARA'DAKİ PATLAMA SONRASI İLK GÖRÜNTÜLER

Ankara'daki patlamanın ardından olay yerinden ilk görüntüler geldi. İşte o anlar...

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...