Tgrt Haber
17 Şubat 2020 10:35

Ankara'da okulda dehşet! Okul müdürünü yaraladı, intihar etmeye kalktı

Ankara'da bir okulda tartıştığı okul müdürünü vurduktan sonra polise teslim olmamak için intihara teşebbüs eden güvenlik görevlisi hayatını kaybetti.

Ankara'da okulda dehşet! Okul müdürünü yaraladı, intihar etmeye kalktı
ankara,ankara okul

Etimesgut ilçesinde Şehit Velit Bekdaş Anadolu Lisesi'nde güvenlik görevlisi olarak çalışan M.E, henüz belirlenemeyen nedenle okul müdürü Şerafettin Ali Gürüler ile tartıştı.

Kavgaya dönüşen olayda yanında bulunan silahla okul müdürünü yaralayan M.E, olay yerine gelen polis ekiplerinin teslim olması yönündeki uyarılarını duyduktan hemen sonra aynı silahla intihar girişiminde bulundu. 

Başkentte sabah saatlerinde Şehit Velit Bekdaş Anadolu Lisesi'nde hizmetli olarak çalışan Murat Ekinci, henüz belirlenemeyen nedenle okul müdürü Şerafettin Ali Gürüler ile tartıştıktan sonra yanında getirdiği silahla okul müdürü Gürüler'e ateş ederek yaralamıştı. Polise yakalanmamak için intihara teşebbüs ederek kendine de ateş eden Murat Ekinci'nin tedavi gördüğü hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığı belirtildi.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...