Tgrt Haber
15 May 2022 14:37 - Güncelleme : 15 May 2022 14:42

Anne babaları boşanan ikiz kardeşlere amca dayağı: Yol ortasında sopalarla dövdüler

Kağıthane’de anne ve babasının boşanması aşamasında annesine destek olan ikiz kardeşler davanın ardından amcaları tarafından dayak yedi. Sokak ortasında sopalarla iki çocuğu öldüresiye döven amcalar, çevredekilerin tepkisiyle karşılaşınca olay yerinden kaçtı.

Editör: Berna Akkaya / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
boşanma davası,saldırı,ikiz

İstanbul Kağıthane’de anne ve babaları boşanan 17 yaşındaki ikiz kardeşler, süreçte annelerine destek olunca amcalarının tehdidine maruz kaldı. Boşanmanın ardından akşam vakti araçla yolu kesilen ikizler, amcaları tarafından sopalarla dövüldü. Çevredekilerin tepkisi üzerine olay yerinden kaçan amcalar, polis ekipleri tarafından kısa sürede yakalandı.

ANNELERİNE DESTEK OLUNCA TEHDİT ETTİLER

Kağıthane Çağlayan Mahallesi Taşocağı Caddesi'nde, geçtiğimiz Perşembe günü saat 22.00 sıralarında meydana gelen olayda, ilçede yaşayan Özgül K. ve eşi Mehmet Emin K. bir süre önce boşanmaya karar verdi. Bu süreçte ikilinin çocukları olan 17 yaşındaki Emirhan K. ve ikizi Bedirhan K. iddiaya göre, boşanma aşamasında annelerine hak vererek destekte bulundu. Bu sebeple iki çocuklar amcaları tarafından tehdit edilmeye başlandı.

TEPKİ GÖRÜNCE ARABAYLA KAÇTILAR

İkiz kardeşler evlerine dönerken amcaları Yılmaz K. ve Fırat K. tarafından araçla yolları kesildi. İki kardeş, amcaları tarafından sokak ortasında sopalarla dövüldü. Sesleri duyan çevredekiler duruma tepki gösterince saldırgan 2 amca çevredekilere bağırarak karşılık verdi. Şahıslar daha sonra da geldikleri araçla olay yerinden kaçtı.

SALDIRGAN AMCALAR YAKALANDI

Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Dövülerek kollarından ve bacaklarından yaralanan iki kardeş ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Darp anları kameralara yansırken, Kağıthane İlçe Emniyet Müdürlüğü Çağlayan Polis Merkezi Amirliği ekipleri saldırgan amcaları yakaladı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...