Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
26 Temmuz 2019 21:00

Anne-kız birlikte son yolculuğuna uğurlandı

Ordu’nun Fatsa ilçesinde dün meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden anne ve kızı, aynı anda toprağa verildi.

Anne-kız birlikte son yolculuğuna uğurlandı
ordu,fatsa,kaza,ölüm

Kaza, ilçeye bağlı Dolunay Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Sevda Ara'nın kullandığı 52 EJ 976 plakalı minibüs ile Adil Yenigün idaresindeki 61 S 0909 plakalı otobüs çarpıştı. Kaza sonrası minibüs yaklaşık 50 metre sürüklenirken, minibüs sürücüsü Sevda Ara ve kızı Elif Uyur ile Barış Altay olay yerinde, yaralı olan Şimay Yanık da hastanede hayatını kaybetti. 

Kazada hayatını kaybedenlerden sürücü Barış Altay, Fatsa Orta Büyük Camii’de öğle namazı sonrası kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi. Kaza sonrası hayatını kaybeden anne Sevda Ara ve 8 yaşındaki kızı Elif Uyur ise Ordu’nun Çatalpınar ilçesinde birlikte son yolculuklarına uğurlandı. Anne-kız için, Kayatepe Mahallesi’nde cenaze töreni düzenlendi. Hayatını kaybeden anne ve kızı, ikindi namazının ardından kılınan cenaze namazı sonrası defnedildi. 

Anne-kız birlikte son yolculuğuna uğurlandı

“Çocuklarının geleceği için halı yıkıyordu” 
Öte yandan, bir süre önce eşinden ayrıldığı öğrenilen anne Sevda Ara’nın, ikiz çocuklarının yaşamını sürdürmek için halı yıkama üzerine iş yeri açtığı bilgisine ulaşıldı. Çocuklarının geleceği için halı yıkayan anne Ara’nın, çevredekiler tarafından sevilmesi de herkesi hüzne boğdu. 

İkizlerden biri halen yaşam mücadelesi veriyor 
Kaza sonrası ağır yaralanan ikizlerden Yusuf Uyur’un Fatsa Devlet Hastanesindeki tedavisi sürüyor. Yoğun bakımda tedavisi devam eden Yusuf’un hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi. 

Babanın feryadı ise yürekleri dağladı: “Ölüm haberini internetten mi öğrenecektim prensesim” 
Bu sırada taziyeleri kabul eden Ferdi Uyur, kızı ve eski eşinin tabutunu okşayarak gözyaşları döktü. Kızının tabutuna sarılan baba Uyur, “Kızım senin ölüm haberini internetten mi duyacaktım, daha hayallerimiz vardı, sen benim prensesim ve herşeyimdin, hayallerimiz yarım kaldı” diyerek gözyaşı döktü. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...