Tgrt Haber
25 Ağustos 2021 11:58

Aile cinayetinde yeni detay: Annesini ve kardeşini para yüzünden öldürmüş

İstanbul’da bir anne ve kızı evlerinde bıçaklanmış halde ölü bulundu. Gözaltına alınan güvenlik görevlisi Ahmet Özcan, cinayeti itiraf etti, annesini ve kız kardeşini öldürdüğünü söyledi. Özcan, suçu da öldürdüğü kız kardeşine atmak için cinayet aletini kız kardeşinin eline yerleştirdiğini söyledi. Özcan’ın borçları yüzünden annesine evi satması için baskı yaptığı öğrenildi. Cinayetlerin sebebinin ise bu olduğu üzerinde duruluyor.

Aile cinayetinde yeni detay: Annesini ve kardeşini para yüzünden öldürmüş
istanbul,,kartal,,cinayet,,ölüm,

İstanbul’da güvenlik görevlisi annesini ve kız kardeşini bıçaklayarak öldürmüş, suçu da öldürdüğü kız kardeşine atmak için cinayet aletini kız kardeşinin eline yerleştirmişti. Anne ve kızın korkunç ölümüyle ilgili detaylar ortaya çıktı.

Korkunç olay dün akşam saatlerinde Kartal’da Atalar Mahallesi'nde yaşandı. Anne Azime Özcan ve kızı Yasemin Özcan evlerinde ölü olarak bulunmuştu. Polise ihbarı yapan güvenlik görevlisi Ahmet Özcan, çelişkili ifade vermesi nedeniyle gözaltına almıştı. Polis gözaltına alınan Ahmet Özcan’ın annesini ve kız kardeşini bıçaklayarak öldürdüğünü tespit etti.

ANNESİNİ VE KARDEŞİNİ ÖLDÜRDÜĞÜNÜ İTİRAF ETTİ

Gözaltına alınan Ahmet Özcan, annesini ve kız kardeşini bıçaklayarak öldürdüğünü, cinayetten iki gün sonra olay yerine gelerek bıçağı kız kardeşinin eline yerleştirip kız kardeşinin önce annesini sonra kendisini öldürdüğü süsü vermeye çalıştığını itiraf etti.

BORÇLARI İÇİN EVİ SATTIRMAK İSTEDİ

Ahmet Özcan’ın annesine borçları nedeniyle evi sattırmak için baskı yaptığı öğrenildi. Özcan’ın annesine daha önce de bir daireyi sattırdığı öğrenilirken cinayetleri evin satılmasını istemesi nedeniyle işlediği üzerinde duruluyor.

Öte yandan daha önce 2 kez evlenen Özcan'ın 3. evliliğini yaptığı kadınla da boşanma aşamasında olduğu öğrenildi.

Ayrıca,  güvenlik görevlisi Ahmet Özcan'ın 2013 yılında 'Gebze'de UFO gören güvenlik görevlisi' şeklinde basında yer aldığı öğrenildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...