Tgrt Haber
11 Ağustos 2021 06:44

Anne kızın acı kaderi: Her ikisi de ikiz kardeşini kaybetti

Adana Tufanbeyli’de ikiz kardeşini 18 yıl önce kaybeden Habibe Cankurt’un ikiz kızlarından Belinay Şeyma da ikiz kardeşini kaybetti. Anne kız Cankurtlar, aynı acı kaderi paylaştı.

Anne kızın acı kaderi: Her ikisi de ikiz kardeşini kaybetti
adana,,tufanbeyli,,ölüm,,ikiz,

Adana’nın Tufanbeyli ilçesinde ikiz kardeşini trafik kazasında kaybeden bir kadının ikiz kızlarından biri de boğularak hayatını kaybetti. İkizlerini kaybeden anne ve kızı, aynı kaderi paylaştı.

Habibe Cankurt, ikizi Mustafa Arıkan'ı 29 Nisan 2003 tarihinde trafik kazasında kaybetti. İkizinden ayrı bir hayat yaşamak mecburiyetinde kalan Cankurt, 2008 yılında evlendi. Habibe Cankurt’un bu evlilikten Emine Buğlem (12) ve Belinay Şeyma (12) isimli ikiz kız çocukları dünyaya geldi. Bu yaz başlangıcında ikiz kız kardeşlerden Emine Buğlem Kürebeli Göleti'nde hayatını kaybetti. Talihsiz kızın naaşı Tufanbeyli’de annesinin ikizi, dayısının yanında toprağa verildi. Aynı kaderi paylaşan anne ve kız, birbirleriyle teselli olmaya çalışıyor. Yaşadıklarını dramı anlatan Habibe Cankurt, kendisinin de geride kalan kızıyla aynı kaderi yaşadığını belirterek “2003 yılında benim de ikizim trafik kazasında hayatını kaybetti. Şimdi de ikiz kızlarımdan biri boğularak öldü. Kardeşim beni, kızım da kardeşini bırakıp gitti. İkimiz de yalnız kaldık” diye konuştu.

Anne kızın acı kaderi: Her ikisi de ikiz kardeşini kaybetti

Anne kızın acı kaderi: Her ikisi de ikiz kardeşini kaybetti

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...