Tgrt Haber
03 Nisan 2022 13:33 - Güncelleme : 03 Nisan 2022 13:53

Anne ve oğul cinayetinin detayları ortaya çıktı

Balıkesir’in Susurluk ilçesinde anne ve oğlunun öldüğü, 2 kişinin de yaralandığı olayda yeni detaylar ortaya çıktı. Katilin tartıştığı eşine, oğluna ve kızına pompalı tüfekle kurşun yağdırdığı, duvardan seken saçmalarla kendisinin de yaralandığı öğrenildi.

Editör: Anday Celayir / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
2 kişinin öldüğü, 2 kişinin yaralandığı dehşet verici olayda tartışmanın neden kaynaklandığı henüz bilinmiyor.
2 kişinin öldüğü, 2 kişinin yaralandığı dehşet verici olayda tartışmanın neden kaynaklandığı henüz bilinmiyor.

Balıkesir'in Susurluk ilçesinde 4 kişilik aile evde tüfekle vurulmuş halde bulundu. Ekiplerin yaptığı kontrolde anne ile oğlan çocğunun öldüğü  baba ile kız çocuğunun ise yaralandığı belirlendi. Dehşet verici olayda detaylar ortaya çıkmaya başladı.

EŞİNİ VE ÇOCUKLARINI VURDU

Eşi Bilge A. ile tartışan F.A., evdeki pompalı tüfekle onları tehdit etmeye başladı. Tartışmanın büyümesiyle ilk önce eşi Bilge A.’yı hedef alan F.A, daha sonra kendisine engel olmak isteyen kızı E.A. ve oğlu Muhammet Tahir A.’ya ateş açtı. F. A’nın tüfeğinden çıkan saçmalar eşi Bilge A. ile oğlu Muhammet Tahir’in göğsüne isabet ederken, kızı E.A. da kolundan yaralandı.

KORKARAK OLDUĞU YERE SAKLANDI

Eşi ve çocuklarını kurşun yağmuruna tutan F.A., bu esnada duvardan seken saçma ile ayağından yaralandı. Olay yaşanırken dışarıda oyun oynayan A.A.'nın ise duyduğu silah seslerinden korkarak saklandığı öğrenildi.

Anne ve oğul cinayetinin detayları ortaya çıktı

MAHALLELİ BÜYÜK PANİK YAŞADI

Olay yerine çok sayıda ambulans ve jandarma ekibi sevk edilirken, mahalleli de büyük panik yaşadı. Kurşunların hedefi olan anne ve oğlu hayatını kaybederken, diğer yaralıların hastanede tedavisine devam ediliyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...