Tgrt Haber
09 May 2021 15:08

Anneler Günü'nde dayak! Önce kocası sonra oğlu dövdü

Anneler Günü'nde korkunç bir olay yaşandı. İstanbul'un Esenyurt ilçesinde kaydedilen görüntülerde bir kadın, eşi ve oğlundan dayak yedi.

Anneler Günü'nde dayak! Önce kocası sonra oğlu dövdü
anneler günü,,esenyurt,,eş,,oğul,,çocuk,,dayak,,anne,

Esenyurt’ta, Anneler Günü'nde bir kadının evinin balkonunda kocası ve oğlu tarafından darp edildiği anlar kameralara yansıdı. 

Balkonda yardım çığlığı attı

Anneler Günü'nde vicdanları sızlatan bir olay yaşandı. Esenyurt ilçesine bağlı Çınar Mahallesi'nde Yosma A. adlı bir kadın, evinin balkonunda oğlu Tolga A. ve eşi Ekrem A. tarafından darp edildi. Baba oğulun yumruklu saldırısına uğrayan kadın, balkon demirlerine tutunup "imdat" diyerek yardım çağrısında bulundu. Talihsiz kadın, kendisini döven eşi ve oğluna "elini çek" diye tepki gösterdi. 

Şikayetçi olmadı

Çevredeki bir vatandaşın görüntüleri kaydetmesi ve ihbarı üzerine bölgeye polis ekipleri sevk edildi. Şiddete maruz kalan kadın, polis ekipleriyle yaptığı görüşmede  "30 yıllık eşim özel bir sebeple kavga ettik" diyerek şikayetçi olmadı.

İşte dehşete düşüren o görüntüler...

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...