Tgrt Haber
09 Eylül 2019 20:32

Annesinden 10 gün sonra minik Berfin’den kötü haber geldi

Tokat'ta, kamyonetle hafif ticari aracın çarpışması sonucu annesi Yıldız Uzunoğlu'nun hayatını kaybettiği kazada, ağır yaralanan Berfin Reyyan Uzunoğlu (11) tedavi gördüğü hastanede 10 gün süren yaşam savaşını kaybetti.

Annesinden 10 gün sonra minik Berfin’den kötü haber geldi
tokat,,Berfin Reyyan Uzunoğlu,

Tokat'ta annesiyle birlikte kaldırımda yürürken kamyonetle çarpışan hafif ticari aracın savrularak üzerlerine düşmesi sonucu ağır yaralanan Berfin Reyyan Uzunoğlu’nun kötü haberi geldi. O kazada ölen annesi ile aynı kaderi paylaşan 11 yaşındaki Minik Berfin’in annesinden 10 gün sonra hayatını kaybettiği öğrenildi. 

Araç üzerlerine devrildi

Kaza, 30 Ağustos tarihinde Karşıyaka Mahallesi 600 Evler Kavşağında meydana gelmişti. A.E. yönetimindeki 60 BE 540 plaka hafif ticari araç ile K.T. idaresindeki 60 ABC 451 plakalı kamyonet bu kavşakta çarpışmış ve bu çarpışmanın şiddetiyle savrulan hafif ticari araç, kaldırımda yürüyen Yıldız Uzunoğlu ile kızı Berfin Reyyan Uzunoğlu’nun üzerine devrilmişti.

10 gün sonra kötü haber

Yıldız Uzunoğlu olay yerinde hayatını kaybederken 11 yaşındaki kızı Berfin Reyyan ağır yaralanarak hastaneye kaldırılmıştı. Tam 10 gün sonra minik Berfin’den kötü haber geldi. 10 gün süren yaşam mücadelesini kaybeden Berfin’in Sivas Ulu Cami’de öğle namazını müteakip düzenlenecek cenaze töreni ile toprağa verileceği bilgisine ulaşıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...