Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
30 Kasım 2021 07:57

Annesini ve kendini diri diri yakmaya çalıştı: Korku dolu anlar kamerada

Muğla’da evini ateşe veren bir şahıs kendini ve annesini diri diri yakmaya çalıştı. Polisin son anda yaptığı müdahale faciayı önledi. Korku dolu anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

Annesini ve kendini diri diri yakmaya çalıştı: Korku dolu anlar kamerada
muğla,bodrum,yangın

Muğla'da bir şahıs kendisi ve annesi içerideyken evi ateşe verdi. Polisin son anda müdahale ederek şahsı ve annesini diri diri yanmaktan kurtardı. O anlar ise bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı. 

ANNESİNİ VE KENDİNİ DİRİ DİRİ YAKACAKTI

Korku dolu anlar Bodrum ilçesine bağlı Ortakent mahallesi Müskebi caddesinde yaşandı. Ailesiyle yaşayan 30 yaşındaki Sadettin Keleş, babası evde yokken mutfak tüpünü açıp intihar etmek istedi. Tüpü açtıktan sonra annesini zorla mutfağa götürdükten sonra odanın gazla dolmasını bekledi. Anne Hanife Keleş oğlunu engellemeye çalıştı ancak başarılı olamadı. Oğlu çakmağı yakınca mutfakta yaşanan patlamanın etkisiyle perde ve bazı malzemeler tutuştu. Mutfakta yangın çıktı.

POLİS SON ANDA KURTARDI

Patlamayı ve evden gelen çığlık seslerini duyan komşular itfaiye ve polise haber verdi. Olay yerine gelen polisler duruma müdahale etti. Polisler bir yandan Saadettin Keleş’i sakinleştirmeye çalışırken diğer yandan da alev topuna dönen mutfağın camını kırarak yangın tüpleriyle alevlere müdahale ederek anneyi ve oğlunu dışarı çıkardı.

Anne Keleş yangından yara almadan kurtuldu. Evi ateşe veren oğlunun ise vücudunda hafif yanıklar oluştu. Sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından ve psikolojik sorunları olan Sadettin Keleş’in durumunun iyi olduğu öğrenildi.

KORKU DOLU ANLAR KAMERADA

Evin yanma anı annenin çığlık sesleri ve güvenlik güçlerinin müdahalesi ise cep telefonu kameralarına yansıdı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...