Tgrt Haber
28 Ağustos 2021 10:51

Antalya'da korkunç kaza! Kazazedeye yardıma koşanları ezdi

Antalya’da ticari araçla motosiklet sürücüsü çarpıştı. Kazada motosikletli sürücü yola savruldu. Motosikletlinin yardımına koşan vatandaşlara da bir minibüs daldı. Her iki kaza da güvenlik kameralarına yansıdı.

Antalya'da korkunç kaza! Kazazedeye yardıma koşanları ezdi
antalya,manavgat,kaza,trafik kazası

Antalya’da korkunç iki kaza yaşandı. Motosiklet sürücü ise ticari araç çarpıştı. Kazadan sonra ticari araçtakiler ile çevredeki vatandaşlar yola savrulan motosikletliye yardıma koştu. Yaralı motosikletliye yardıma koşanların arasına bir minibüs daldı. Kazada yaralı motosikletli ile vatandaşlar metrelerce sürüklendi. Kazada 1’i ağır 4 kişi yaralanırken minibüs sürücüsü olay yerinden kaçtı. Minibüsün içinde boş alkol kutuları dikkat çekerken kaza anları güvenlik kameralarına yansıdı.

MOTOSİKLET İLE TİCARİ ARAÇ ÇARPIŞTI

Kaza Manavgat ilçesinde Remzi Güven Caddesi üzerinde yaşandı. Hasan Sayman’ın kullandığı motosiklet ise karşı yönden gelen Yunus Emre Özdemir’in kullandığı ticari araç ile kontrolsüz kavşakta çarpıştı.

Antalya'da korkunç kaza! Kazazedeye yardıma koşanları ezdi

KAZAZEDEYE YARDIMA KOŞANLARI EZDİ

Çarpışmadan sonra ticari araçtaki sürücü ve bir kişi ile çevredeki vatandaşlar motosiklet sürücüsünün yardımına koştu. Vatandaşların motosikletlinin başında beklediği sırada bir minibüs motosiklet sürücüsü ve yardıma koşan vatandaşlara çarparak metrelerce sürükledi. Kazadan sonra minibüs sürücüsü aracını bırakıp kaçtı.

Çevredeki vatandaşların ihbarı ile olay yerine sağlık ekipleri geldi. Kazada motosiklet sürücüsü ağır yaralandı. Yardıma koşan ve minibüsün altında kalan ticari aracın sürücüsü ile Ferhat Baran ve Azerbaycan uyruklu Samıl Islam Aghalıye kazada yaralandı. Yaralılar ilçedeki hastanelere kaldırıldı.

Antalya'da korkunç kaza! Kazazedeye yardıma koşanları ezdi

KAÇAN ŞAHSIN ARACI İÇKİ DOLU

Polis kazadan sonra olay yerinden kaçan sürücünün kimliğini belirlemek için çalışma başlattı. Minibüs içerisinde bulunan boş ve dolu içki şişeleri dikkatlerden kaçmadı.

Antalya'da korkunç kaza! Kazazedeye yardıma koşanları ezdi

Kazayı evinin balkonundan gördüğünü söyleyen bir vatandaş “Önce buraya düştü motor. Çocuklar buradaydı. Şu araç arkadan gelip hepsini aldı götürdü” diye konuştu.

“BİRİNİ ALTINA ALDI DİĞERLERİNİ DAĞITTI”

Minibüsün son sürat gelip yaralının başındakilere çarptığını belirten bir başka vatandaş ise “Birini ileriye kadar götürdü. İkisini de diğer tarafa dağıttı ama sürüklediği çocuğun durumu çok kötü. Kafatası falan çok kötüydü. Ondan sonra ambulanslar geldi götürdü. Minibüs sürücüsü ise kaçtı. Aracın içi de alkol dolu” dedi.

Antalya'da korkunç kaza! Kazazedeye yardıma koşanları ezdi

“ARACIN İÇİNDEKİLER KAÇTI”

Kazalara şahit olan Yunus Emre Camcı isimli vatandaş, motosiklet ile ticari araç çarpıştıktan sonra yaralı motosikletli için yardıma koşanlara minibüsün çarptığını belirterek “Onlar önümde sürüklendikten sonra aracın içindekiler kaçtı” şeklinde konuştu.

KAZA İÇİNDE KAZA

Feci kaza güvenlik kameralarına yansıdı. Motosiklet ile ticari aracın çarpıştıktan sonra ticari araçtan inenlerle çevreden yardıma koşan vatandaşların yerde yatan motosiklet sürücüsünün başına toplandığı esnada minibüsün insanlara çarptığı anlar görüntülendi.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...