Tgrt Haber
31 Ağustos 2021 13:03

Sebze meyve yüklü kamyonet devrilince karayolu manav tezgahına döndü

Antalya'da iki kamyonet çarpıştığı kazada, kasasında sebze meyve yüklü kamyonet devrilince karayolu manav tezgahına döndü. Kazada 1 kişi yaralandı.

Sebze meyve yüklü kamyonet devrilince karayolu manav tezgahına döndü
manav,antalya,kamyonet,trafik kazası

Antalya'nın Manavgat ilçesinde, aynı yönde seyir halinde olan iki kamyonetin çarpışmasıyla meydana gelen trafik kazasında, 1 kişi yaralandı. Devrilen kamyonette bulunan ve etrafa saçılan sebze ve meyveler D-400 karayoluna saçılınca ortaya manav tezgahını aratmayan görüntüler çıktı.

Alanya-Manavgat D-400 Karayolunda meydana gelen kazada, Alanya istikametinden Manavgat istikametine gitmekte olan Hilmi Örkmen'in kullandığı 07 APE 322 plakalı kamyonete, aynı istikamette seyir halindeki Serdar Barkın'ın kullandığı 07 EJT 83 plakalı kamyonetin arkadan çarptı.

Sebze meyve yüklü kamyonet devrilince karayolu manav tezgahına döndü

SURİYE UYRUKLU YOLCU YARALANDI

Manavgat Akseki Köprülü Kavşağı'nı 100 metre geçtikten sonra meydana gelen kazada, kamyonette yolcu olarak bulunan Suriye uyruklu Abdulkerim El Reşit, devrilen kamyonun camından yola fırlayarak yaralandı. Reşit, 112 sağlık ekibi tarafından olay yerinde yapılan müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı.

SAĞLAMLARI YOLDAN TOPLANDI

Devrilen kamyonetin Konaklı’dan Side’de bulunan bir otele sebze-meyve getirdiği bildirildi. Kazanın şiddetiyle çelik bariyerleri parçalayarak refüje devrilen kamyonette bulunan sebze ve meyveler D-400 karayoluna saçıldı. Kazanın ardından bir süre araç trafiğine kapanan Alanya-Manavgat karayolunun Manavgat istikametinde, jandarma ve trafik ekiplerinin önlem almasının ardından kontrollü olarak trafik akışı sağlanırken, araçların kaldırılmasının ardından trafik akışı normale döndü.

Sebze meyve yüklü kamyonet devrilince karayolu manav tezgahına döndü

Kazanın ardından ortalığa saçılan sebze-meyvelerin sağlamları toplanıp kasalara yerleştirildikten sonra, olay yerine çağrılan bir başka kamyonete aktarılarak götürüldü.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...