Tgrt Haber
28 Temmuz 2019 14:55

Antalya'da sıcak hava ve nem bunalttı

​Antalya'da, sıcak ve nemli havadan bunalan kent sakinleri ile yerli ve yabancı turistler, soluğu Konyaaltı Sahili'nde aldı.

Antalya'da sıcak hava ve nem bunalttı
sıcak hava,,antalya,

Turizm kenti Antalya'da sıcak hava ve nem, yerli ve yabancı tatilcilerle kent sakinleri bunalttı. Meteoroloji 4'üncü Bölge Müdürlüğü verilerine göre kentteki en düşük hava sıcaklığı 31 derece, deniz suyu sıcaklığı 28, nem oranı ise yüzde 62 olarak ölçüldü. Sıcak ve nemli havadan bunalanlar soluğu dünyaca ünlü Konyaaltı Sahili'nde aldı. Bazıları denizde yüzerek serinlerken, bazıları ise plajda güneşlenmeyi tercih etti. Sıcak havadan etkilenen evcil hayvanlar da denize girip serinledi. Kentin batı kıyılarındaki birbirinden güzel eşsiz koylar ise serinlemeye alternatif çözüm oldu. Koyları dalış başta olmak üzere bir çok etkinliğe imkan tanıyan kentte, tur teknelerinin de kıyı bandında demirledikleri görüldü.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...