Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
21 Ağustos 2021 19:51

Apartman dairesi çıkan yangında küle döndü

Trabzon'da bir apartman dairesi çıkan yangında kullanılamaz hale geldi. Daire sakinlerinin 40 yıl önce de eski evlerinin yandığı öğrenildi.

Apartman dairesi çıkan yangında küle döndü
Trabzon,,yangın

Trabzon'da meydana gelen bir yangında, bir aileye ait apartman dairesi küle döndü. Ailenin 40 yıl önce yaşadığı eski evlerinin de yangında kullanılamaz hale geldiği öğrenildi.

DAİRE KÜLE DÖNDÜ

Trabzon'un Of ilçesi Uğurlu Mahallesi’nde bulunan bir binanın üçüncü katında, kendisi ve ailesi İstanbul'da bulunan Duran Murat'a ait dairede gece saatlerinde yangın çıktı. Sabah komşuların fark etmesi üzerine itfaiyeye haber verildi. İhbar üzerine hemen olay yerine gelen Trabzon Büyükşehir Belediyesi Of İtfaiye Amirliği ekipleri yangını kısa sürede söndürdü. Elektrik aksamından çıktığı tahmin edilen yangının ardından daire kullanılamaz hale geldi.

Apartman dairesi çıkan yangında küle döndü

ESKİ EVİMİZ DE YANMIŞTI

Yanan dairenin bir alt katında oturan Tayfun Murat, "Komşular, üst katımızdaki daireden duman çıktığını haber verdiler. Hemen dışarı çıktım baktım kardeşimin dairesi yanıyor. Hemen itfaiyeye haber verdik. Gelip yangın büyümeden söndürdüler. Kardeşim İstanbul'daydı. Dairede kimse yoktu. Büyük bir felaket atlattık. 1980 yılında da eski oturduğumuz ev de yanmıştı. Şimdi tekrar başımıza geldi. Herhangi bir can kaybımız yok buna da şükürler olsun" dedi.

Apartman dairesi çıkan yangında küle döndü

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...