Tgrt Haber
11 Aralık 2021 12:35

Scooter kazasından akıl almaz görüntüler: Arkadaşı can derdinde, kendisi para!

Antalya'da bir arkadaşıyla birlikte elektrikli scooter kullanan üniversiteli genç kıza araba çarptı. Yaralanan kız ambulansla hastaneye kaldırılırken arkadaşı ise paranın derdine düşerek ücret yazmaması için scooteri direğe bağladı. Tepki çeken bu hareketin ardından polisin işlemleri sürerken bir başka genç ise kazalı scooter'i kiraladı.

Scooter kazasından akıl almaz görüntüler: Arkadaşı can derdinde, kendisi para!
scooter,,trafik kazası,,antalya,,elektrikli scooter,

Antalya’da arkasında bir arkadaşıyla birlikte elektrikli scooter kullanan genç kız kaza geçirdi. Otomobilin çarptığı hafif yaralı arkadaşını unutan diğer genç ise scooterin kiralamasını durdurmak için direğe bağladı. Polisin kaza işlemleri sürerken bir başkası ise bölgeye gelip kazalı scooteri kiraladı.

Scooter kazasından akıl almaz görüntüler: Arkadaşı can derdinde, kendisi para!Hafif yaralanan genç kız ambulansla hastaneye kaldırıldı.

YAYALARA KIRMIZI YANARKEN KARŞIYA GEÇMEK İSTEDİ

Kaza, dün öğle saatlerinde Muratpaşa ilçesine bağlı Meltem Mahallesi Dumlupınar Yan Yolu’nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Akdeniz Üniversitesi içerisinde elektrikli scooter kiralayan üniversite öğrencisi 19 yaşındaki C.C.B., arkasına aldığı arkadaşıyla birlikte ışıklı kavşakta yaya geçidinden karşıya geçmek istedi.

GENÇ KIZ HAFİF YARALANDI

İddiaya göre, yayalara kırmızı yandığı sırada yaya geçidinden geçen genç kıza, bu sırada ışıkta bekleyip hareket haline geçen H. H.’nin kullandığı otomobil çarptı.

Çarmayla birlikte scooter ile birlikte yere düşen genç kız yaralandı, arkadaşıysa kazayı yara almadan atlattı.

Scooter kazasından akıl almaz görüntüler: Arkadaşı can derdinde, kendisi para!

İhbarın ardından olay yerine sağlık ekipleri ve polis sevk edildi. Hafif yaralandığı belirtilen C.C.B., kavşağa gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı.

ÜCRET YAZMASIN DİYE DİREĞE BAĞLADI

Bu sırada aracın altına sıkışmış vaziyetteki scooter, polis tarafından alınarak kaldırıma konuldu. Yaralanan genç kızın arkadaşıysa süre hesabı kiralanan scooteri daha fazla ücret yazmasın diye kaldırımdan alıp aydınlatma direğine bağladı, ardından uygulamayla kiralamayı sonlandırdı.

Scooter kazasından akıl almaz görüntüler: Arkadaşı can derdinde, kendisi para!
Arkadaşına araba çarpan genç kız ise scootermetre daha fazla çalışmasın diye direğe bağladı.

KAZALI SCOOTERİ BAŞKASI KİRALADI

Kazalı scooterin, henüz polisin işlemleri sürerken başka bir genç tarafından kiralanması ise dikkat çekti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...