Tgrt Haber
10 Ağustos 2021 13:11

Araba çarpan çocuk için seferberlik: Dakikalarca kalp masajı yaptılar

Esenyurt'ta, 14 yaşındaki bisikletli bir çocuk, kendisine araba çarpınca metrelerce ileriye savruldu. Durumu fark eden çevredeki vatandaşlar ise çocuğu hayata döndürmek için seferber oldu. Dakikalarca kalp masajı uygulanan çocuğun o anları, saniye saniye kameralara yansıdı.

Araba çarpan çocuk için seferberlik: Dakikalarca kalp masajı yaptılar
esenyurt,,bisiklet,,kaza,,kalp masajı,

Esenyurt’ta, dün akşam saatlerinde meydana gelen trafik kazasında, ters yola girdiği ileri sürülen 14 yaşındaki bisikletli çocuğa araba çarptı. Metrelerce ileri savrularak sürüklenen çocuğu kurtarmak isteyen çevredeki vatandaşların çabası ise anbean kaydedildi.

Dün akşam saat 21.45 sıralarında Hadımköy Yolu üzerinde meydana gelen trafik kazasında, iddialara göre 14 yaşındaki Vakkas Katarcı isimli çocuk, bisikletle ters istikamette seyir halindeydi. Bu sırada Faik E. İsimli sürücünün kullandığı binek araç Katarcı’ya çarparak onu metrelerce ileriye savurdu. Ağır yaralanan Katarcı’nın yardımına sürücü ve çevredeki vatandaşlar yetişirken yerde kalbi duran Katarcı için sağlık çalışanlarının yanı sıra vatandaşlar da seferber oldu. Olay yerinndeki ilk müdahaleyle sağlık ekipleri tarafından kalp masajı yapılan çocuk hastaneye kaldırdı.

Yerde bilinci kapalı şekilde yatan Katarcı için vatandaşların seferber olduğu anlar da bir motosiklet sürücüsünün kask kamerası tarafından kaydedildi. Görüntülerde çocuğun yerde yaralı halde yatarken vatandaşların yardımına koşma anları ve sonrasında sağlık ekiplerinin Katarcı’ya kalp masajı yaptığı anlar yer aldı.

Katarcı’nın durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...