Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
07 Temmuz 2021 10:07

Aracıyla kaza yapan arkadaşını öldürdü

Adana’da bir kişi aracıyla kaza yapan arkadaşını masraflarını ödemedi diye öldürdü.

Aracıyla kaza yapan arkadaşını öldürdü
adana,cinayet

Adana’da bir kişi, aracıyla kaza yapan ve masrafını ödemediğini öne sürdüğü arkadaşını tabanca ile vurarak öldürdü. Gözaltına alınan zanlı tutuklandı.

Olay,  4 Temmuz’da Yüreğir ilçesinde yaşandı. Haziran ayında arkadaşı Sinan P.’nin aracını alan 24 yaşındaki Ahmet Özdemir otomobille kaza yaptı. Kazadan doğan tamir masrafından dolayı iki arkadaş arasında alacak meselesi çıktı. 4 Temmuz Pazar günü sulama kanalında buluşan iki arkadaş tartışmaya başladı. Tartışma kavgaya dönüşünce Sinan P. yanında getirdiği tabancayla arkadaşını vurdu. Özdemir, ambulansla hastaneye kaldırıldı ancak hayatını kaybetti. Arkadaşını vurduktan sonra kaçan Sinan P. ise polise teslim oldu.

Aracıyla kaza yapan arkadaşını öldürdü

Olayın yaşandığı anda Sinan P.’nin yanında olan 3 kişi de gözaltına alındı. Ahmet Özdemir’in belindeki silahı alıp kaçan Oktay Ö. İse aranıyor. Sinan P., sevk edildiği adliyede tutuklanırken gözaltına alınan diğer 3 kişi savcılıktaki ifadelerinin ardından serbest bırakıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...