Tgrt Haber
04 Temmuz 2021 18:23

Arabadaki çizikleri gördü, kamera kaydına bakınca şoke oldu

Gaziantep’te bir kadın, komşusunun sıfır aldığını otomobili rahat tavırlarla çizerken güvenlik kamerasına yansıdı. Yaşadığı şoku anlatan aracın sahibi Emel Kont, “Ev alma, komşu al” sözünün boşuna söylenmediğini belirtti.

Arabadaki çizikleri gördü, kamera kaydına bakınca şoke oldu
Araba,Gaziantep

Gaziantep’te yaşayan Emel Kont, 400 bin liraya satın aldığı sıfır otomobilinin belirli kısımlarında derin çizikler oluştuğunu fark etti. Çiziklerin nedenini araştırmaya başlayan Kont, çiziklerin nasıl olduğunu öğrendiğinde büyük bir şok yaşadı.
Güvenlik kamera kayıtlarını izleyen Kont,  alt komşunun kasıtlı olarak arabayı çizdiğini fark etti. Görüntülerle birlikte komşusu hakkında suç duyurusunda bulundu.

“HİÇBİR ŞEY KOLAY ELDE EDİLMİYOR”

Otomobili büyük zorlukla kazandığından arttırdığıyla satın alabildiğini vurgulayan Kont, hiçbir şeyin kolay elde edilmediğini söyledi. Yaşanan duruma çok şaşırdığını, komşusunun kasıtlı olarak yaptığı harekete anlam veremediğini dile getirdi. 

Arabadaki çizikleri gördü, kamera kaydına bakınca şoke oldu

“ÇOCUKLARIN ÜZERİNE ARAÇ SÜRÜYOR”

Suç duyurusunda bulunmasının üzerinden 2 ay geçmesine rağmen herhangi bir gelişme olmadığını ifade eden Kont, suçlu şahsın hiçbir ceza almadan elini kolunu sallayarak gezdiğini belirtti. Kont, “Bu kişinin cezalandırılmasını istiyorum. Çünkü her gün bu tarz olaylar yaşanıyor. Garaja girerken çocukların üzerine araç sürüyor. Kişilere zarar verdiğini görüyorum ve biliyorum ancak kamera kaydı olan tek olay aracımı çizmesidir.

Arabadaki çizikleri gördü, kamera kaydına bakınca şoke oldu

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...