Tgrt Haber
27 Ekim 2021 09:47

Arabası çizilen adam 'Niye bakmadın' diyerek kapıcıyı öldürdü

Konya'da apartmanının önüne park ettiği aracının çizildiğini gören 3Ahmet Ü., binanın kapıcısıyla tartıştı. Kısa sürede kavgaya dönen olayda bıçaklanan 24 yaşındaki Adem Topbaş, doktorların tüm çabasına rağmen kurtarılamadı.

Arabası çizilen adam 'Niye bakmadın' diyerek kapıcıyı öldürdü
konya,kapıcı,araba,çizik

Konya'da aracını apartmanının önüne park eden Ahmet Ü., akşam saatlerinde arabasının çizildiğini görünce binanın kapıcısını suçladı. Neden kontrol etmediğini sorduğu kapıcı ile bir süre tartıştıktan sonra genç adamı bıçaklayan Ahmet Ü., yakalanarak gözaltına alındı. Kapıcı Adem Topbaş ise tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Merkez Karatay ilçesine bağlı Erenler Mahallesi Sebil Sokak üzerinde bulunan bir sitenin bahçesinde, saat 21.30 sıralarında meydana gelen olayda, iddiaya göre, site sakinlerinden 32 yaşındaki Ahmet Ü., otomobilindeki çiziği görmesi üzerine kapıcı olan 23 yaşındaki Adem Topbaş’ı çağırdı.

Arabası çizilen adam 'Niye bakmadın' diyerek kapıcıyı öldürdü
Ahmet Ü. polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

'NEDEN KONTROL ETMEDİN' DEYİP BIÇAKLADI

Ahmet Ü.'nün aracın nasıl çizildiğini ve park halindeki aracını neden kontrol etmediğini sorması üzerine ikili arasında tartışma çıktı. Çıkan tartışmanın kısa sürede bıçaklı kavgaya dönüşmesi sonucu Ahmet Ü., Adem Topbaş’ı bıçakladı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

GENÇ ADAM KURTARILAMADI

Yaralı Adem Topbaş, olay yerine sevk edilen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla Konya Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı. Topbaş burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Olay yerinde yakalanarak gözaltına alınan katil zanlısı Ahmet Ü. ise Asayiş Şube Müdürlüğüne götürüldü.

Arabası çizilen adam 'Niye bakmadın' diyerek kapıcıyı öldürdü
Binanın önündeki aracın çizildiğini görmediği için öldürülen 24 yaşındaki Adem Topbaş

"KAMERAYA BAKALIM DENDİĞİNİ DUYDUM"

Site sakinlerinden Bekir Candan, "Arabanın çizik olduğunu söylemiş, sonra kameraya bakalım denildiğini duydum. Sonra bir bıçaklaşma olmuş bıçak vurmuş. Buradan damla damla kan izleri var, burada bakkala doğru gitmişler. Bakkalın orada da yatmış yere" dedi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Arabası çizilen adam 'Niye bakmadın' diyerek kapıcıyı öldürdü

CİNAYET ANLARI KAMERADA

Cinayet anları, sitedeki ve bakkaldaki güvenlik kamerasına yansıdı. Sözlü tartışma sonrası A hmet Ü., sitenin güvenlik kamera odasına kapıcı Adem Topbaş’ı çağırdı. Güvenlik kamera görüntüsünü izletmek için güvenlik odasına gelen kapıcı Adem Topbaş'a, zanlı A.Ü.'nün saldırması güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi. Görüntülerde burada bıçaklanan kapıcı Adem Topbaş, daha sonra site içerisindeki bakkala yaralı halde koşarak sığındı. Şüpheli Ahmet Ü. ise takip ederek kapıcıya yaralı halde burada da saldırdı. Şüphelinin kapıcıya saldırmasını fark eden bakkal sahibi Fariz Barıştıran'ın ise şüpheliyi tutarak elindeki bıçağı alması daha sonra şüphelinin kapıcı Adem Topbaş’a baktığı görülüyor.

Arabası çizilen adam 'Niye bakmadın' diyerek kapıcıyı öldürdü

BIÇAKLADIKTAN SORNA YENİDEN SALDIRDI

Olayı anlatan bakkal Fariz Barıştıran, "Dün gece 9.30 sıraları dükkanı kapatmak üzereydim. Tam çıkmak üzereyken bir anda site görevlisi, aynı zamanda tanıdığımız, sohbetimiz olan Adem Topbaş, 'Vurdu beni' diyerek içeri girdi. Bunu demesiyle arkasından saldırgan da girdi. Zaten şok oldum ne yapacağımı da şaşırdım, o anda Adem düştü. Adem'in düşmesiyle bu tekrar Adem'e bıçağı götürdü, 'Gebertirim seni' diyerek. O anda ben de kendime geldim, onu üzerinden aldım, yan tarafa doğru attım. Elindeki bıçağı almak için 3 veya 4 dakika kadar uğraştım. Benimle orada mücadeleye girdi. Sonra ben yapma etme derken elinden bıçağı aldım. Kimse de yoktu o an yanımda. 112’yi aradım hemen geldi" dedi.

(GÖRÜNTÜ GELECEK)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...