Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
25 May 2020 19:45

Arazi anlaşmazlığı kanlı bitti: 1 ölü, 2 yaralı

Samsun’un Çarşamba ilçesinde amca-yeğen arasında arazi anlaşmazlığı yüzünden çıkan kavgada 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

Arazi anlaşmazlığı kanlı bitti: 1 ölü, 2 yaralı
Arazi anlaşmazlığı,

Olay, Çarşamba ilçesi Dikbıyık Mahallesi Bölmeçayır mevkisinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, mahallede ikamet eden Orhan S. ile, amcası Nurettin S. ve amcasının oğlu olan Serkan S. yolunu keserek tartışmaya başladı. Arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan kavganın büyümesi sonucu Nurettin S. ve Serkan S., balta ve bıçakla Orhan S.’ye saldırdı. 

Balta ve bıçak darbeleriyle ağır yaralanan Orhan S., olay yerinde yapılan ilk müdahalelerin ardından Çarşamba Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen Orhan S. kurtarılamazken, olayda yaralanan Nurettin S. ve Serkan S.’nin Çarşamba Devlet Hastanesi’ndeki tedavileri devam ediyor. 
Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...