Tgrt Haber
06 Kasım 2021 18:26

Arazi anlaşmazlığı kavgasında bir kişi öldü

Osmaniye’nin Sumbas ilçesinde Adnan Okur ile M.U. arasında arazi anlaşmazlığı nedeniyle tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine M.U, yanındaki tabancayla Okur'a ateş etti. Ağır yaralanan Okur, olay yerine sevk edilen ambulansla kaldırıldığı Kadirli Devlet Hastanesi'nde müdahaleye rağmen hayatını kaybetti.

Arazi anlaşmazlığı kavgasında bir kişi öldü
arazi,,silahlı saldırı,,cinayet,

Osmaniye'nin Reşadiye köyünde 60 yaşındaki emekli polis memuru Adnan Okur ile akrabası M.U. arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi ve kavgaya dönüşmesi üzerine bir kişi elinden bıçaklanarak yaralandı. Daha sonra M.U. silahla ateş ederek Adnan Okur’u başından vurdu.

YARALI KURTARILMADI

İhbar üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Burada yapılan ilk müdahalenin ardından silahla vurulan Adnan Okur, Kadirli Devlet Hastanesine kaldırıldı. Hastaneye kaldırılan Okur, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Jandarma olayla ilgili olarak M.U.’yu gözaltına aldı.

Arazi anlaşmazlığı kavgasında bir kişi öldü

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...