Tgrt Haber
22 Ekim 2021 09:48

Arazi kavgasında amcasını katleden yeğenler tutuklandı

İstanbul'un Pendik ilçesinde amca ve yeğenleri arasında arazi anlaşmazlığından çıkan kavga sonucu bir kişi öldü, 4 kişi yaralandı. Silahlı saldırıyı gerçekleştiren yeğenler İ.B. ile S.B. çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Arazi kavgasında amcasını katleden yeğenler tutuklandı
amca,,yeğen,,pendik,,kavga,

İstanbul'da işlenen amca cinayetinde zanlılar hakkındaki karar belli oldu.

Pendik ilçesine bağlı Göçbeyli Mahallesi'nde 2 aile arasında arazi tartışması yaşandı. Amca Y.B. ile yeğeni İ.B. arasında miras paylaşımı konusunda kavga çıktı.

2 YEĞEN AMCA KATİLİ OLDU

Çocuklarıyla beraber alışverişten dönen Y.B., arabasını park ettiği esnada yeğenleri İ.B. ve S.B.'nin saldırısına uğradı. Saldırı sonrası ühbar üzerine bölgeye çok sayıda sağlık ve jandarma ekibi sevk edildi. Av tüfeğiyle gerçekleştirilen saldırı sonucu amca Y.B. yaşamını yitirirken, çocukları N.B., K.B., D.B. ve H.B. ise yaralandı. Olay yerinde arama yapan jandarma, bölgede bir adet av tüfeği, 5 adet boş tabanca fişeği ve 5 adet de av tüfeği kartuşu buldu.

Cinayeti işledikten sonra kayıplara karışan şüpheliler İ.B. ile S.B., jandarma ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. İfadeleri alınan 2 şüpheli ifadelerinin ardından çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Ekipler ilerleyen günlerde aileler arasında benzer bir çatışmanın çıkmasını engellemek için bölgede tedbirleri artırdı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...