Tgrt Haber
16 Aralık 2021 20:42

Arazide silah ve bıçak darbeleriyle öldürülmüş halde ceset bulundu

Konya’da boş arazide silah ve bıçak darbeleriyle öldüğü belirlenen erkek cesedi bulundu. Polis, olayı gerçekleştiren şüpheli veya şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

Arazide silah ve bıçak darbeleriyle öldürülmüş halde ceset bulundu
konya,,arazi,,ceset,,cinayet

Konya'nın merkez Selçuklu ilçesinde Dokuz Mahallesi yol ayrımında hayvanlarını otlatan çoban, bir kişinin hareketsiz yattığı ihbarında bulundu. Olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri, yerde yatan kişinin hayatını kaybettiğini belirledi. Üzerinden kimlik çıkmayan erkeğe ait ceset, incelemenin ardından hastane morguna kaldırıldı.

CESEDİ KOYUN OTLATAN ÇOBAN BULDU

Saat 17.15 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi Sızma Mahallesi yakınlarında, mahalle girişindeki arazide koyun otlatan bir çoban, hareketsiz bir şahsın yerde yattığını görmesi üzerine durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine ulaşan sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde şahsın hayatını kaybettiği belirlendi.

Arazide silah ve bıçak darbeleriyle öldürülmüş halde ceset bulundu

TABANCA VE BIÇAK DARBESİ TESPİT EDİLDİ

Polis ekiplerinin ilk belirlemesine göre, üzerinde kimlik çıkmayan şansın, 35 yaşlarında erkek olduğu tabanca ve bıçak darbesi ile hayatını kaybettiği tespit edildi. Polis ekiplerinin olay yerinde yaptığı inceleme ve çevrede delil toplama çalışmasının ardından olayda hayatını kaybeden şahsın cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Konya Şehir Hastanesi morguna kaldırıldı.

Polis, olayı gerçekleştiren şüpheli veya şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...