Tgrt Haber
25 Aralık 2020 20:15

Arızalanan kamyonun şoförüne otomobil çarptı

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde, arızalanan kamyonunu yol kenarına çektikten sonra aniden yola çıkan kamyon şoförüne otomobil çarptı. Ağır yaralanan sürücü hastaneye kaldırıldı.

Arızalanan kamyonun şoförüne otomobil çarptı
Orhangazi,,trafik kazası

Bugün saat 17.00 sıralarında Gölyaka Mahallesi yakınlarındaki su pompası önünde 07 UC 360 plakalı kamyonu ile seyir halinde olan Mehmet Üner (59), kamyonu arızalanması üzerine yol kenarına çekti. Aracındaki arızayı gidermeye çalışan Mehmet Üner, iddiaya göre aniden yola çıktı.

Arızalanan kamyonun şoförüne otomobil çarptı

Bu esnada Orhangazi istikametinden Gölyaka istikametine doğru gitmekte olan Murat Kaygısız (46) idaresindeki 16 VG 445 plakalı otomobil Mehmet Üner’e çarptı. Savrularak yere düşen Mehmet Üner ağır yaralandı. Kazayı fark eden vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen 112 ekipleri ağır yaralı durumdaki Mehmet Üner’i Orhangazi Devlet Hastanesine kaldırdı.

Arızalanan kamyonun şoförüne otomobil çarptı

Otomobil sürücüsü Murat Kaygısız ise göz yaşlarına hakim olamadı. Jandarma kazayla alakalı tahkikat başlattı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...