Tgrt Haber
08 Temmuz 2019 11:46

Arızalanan tekneden atladı, 28 gündür bulunamadı

Bursa'nın Gemlik ilçesinde, arızalanan tekneden denize atlayan adam 28 gündür kayıp.

Arızalanan tekneden atladı, 28 gündür bulunamadı
tekene,,dalgıç,,cenaze,,kayıp,

Bursa’nın Gemlik ilçesinde arızalanan tekneden denize atlayan adam, aradan 28 gün geçmesine rağmen bulunamadı. Kayıp adamın bulunması için çalışmalar devam ediyor. 

TEKNE SÜRÜKLENDİ

Gemlik'in Kurşunlu Bölgesinde 9 Haziran tarihinde 10 arkadaş tekneyle denize açıldı. 3 kişi yüzmek için denize girerken, 7 kişi teknede kaldı. Bu sırada tekne arıza yaparak sürüklenmeye başladı. Teknedekilerin ihbarı üzerine bölgeye Jandarma Arama Kurtarma ve Sahil Güvenlik ekipleri sevk edildi.

3 KİŞİ DENİZDE KAYBOLDU

Teknede mahsur kalan Tolga Denizligil, Eda Denizligil, Çınar Denizligil, Ela Denizligil, Ebru Şipka, Ela Şipka ve Yiğit Şipka ekipler tarafından kurtarılıp karaya çıkarılırken, Serdar Sincan (44), Nataila Sincan (40) ve Yaman Şipka (49) ise denizde yüzerken kayboldu.

İLK KÖTÜ HABER GELDİ

Sabahın ilk ışıklarında dalgıçlar tarafından arama çalışmaları başladı. Tekneden yüzmek için atlayan ve kaybolan 3 kişiden biri olan Yaman Şipka sabahın ilk ışıklarıyla beraber yüzerken bulundu. 

28 GÜNDÜR KAYIP

Denizde kaybolan karı koca Serdar Sincan ve Natalia Sincan’ı arama çalışmalarına devam eden ekipler, Natalia'nın cesedini Mudanya açıklarında buldu. Fakat eşi Serdar Sincan’ın cesedi aradan geçen 28 güne rağmen hala bulunamadı. Kayıp adamın bulunması için çalışmalar devam ediyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...